Nog één Bewust Veilig Masterclass

Afbeelding Nog één Bewust Veilig Masterclass
dinsdag 7 maart 2023

Je hebt nog één kans om mee te doen met onze Bewust Veilig Masterclass. Ruim 40 bouwbedrijven hebben al meegedaan. Dat betekent dat we op de Bewust Veilig-dag in heel het land posters, video’s en workshops met ‘hein’ en ‘guus’ gaan zien.

Tijdens de Masterclass staat het hein-gesprekje centraal. Dit is een laagdrempelige manier om het binnen je bedrijf over veiligheid te hebben zónder steeds over de regels te beginnen.

Omdat Bouwend Nederland fan is van hein, faciliteren we bouw- en infrabedrijven om ermee aan de slag te gaan. Je kunt kiezen voor een postercampagne, maar ook voor het geven van interne workshops om veiligheidsbewustzijn op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Dat kan tijdens de Bewust Veilig-dag, maar ook daarna, bijvoorbeeld tijdens toolboxen.

Deelname gratis

Op maandag 13 maart is de laatste Bewust Veilig Masterclass. Jules Heijneman legt dan de werking van het hein-gesprekje uit en laat zien hoe je dit zelf kunt gebruiken. Deelname is geheel gratis, je gaat ook geen enkele verplichting aan.

Aanmelden kan tot en met vrijdag.

Meer weten over het hein-gesprekje?

Lees er hier meer over. 

(klik op de afbeelding voor een groter printbaar bestand)

Christel Peppelenbos beleidsadviseur veiligheid

Tags

Veiligheid