Webinar RGS: Verdieping Kwaliteit in Balans

Maandag 5 juni vanaf 15 uur

Afbeelding Webinar RGS: Verdieping Kwaliteit in Balans
dinsdag 2 mei 2023

Steeds vaker vragen woningcorporaties en andere vastgoedpartijen om Resultaatgericht Samenwerken (RGS). De methode heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een kostenbesparende en resultaatgerichte manier van werken. Dit webinar gaat over Kwaliteit in Balans, de publicatie met normen voor de kwaliteit van zaken als schilderwerk, dakbedekking en metselwerk.

Kwaliteit in Balans (KiB) is een methode om vastgoedkwaliteit functioneel te specificeren en kwaliteit meetbaar te maken en wordt veel gebruikt bij Resultaatgericht samenwerken. De vernieuwde publicatie Kwaliteit in Balans enkele maanden geleden gepubliceerd en al vele malen gedownload.

Maar hoe gebruik je het boek, wat zijn de aandachtspunten en valkuilen? Dat bespreken we met Valentijn Nouwens (woningcorporatie Portaal), Joost Kant (woningcorporatie Poort6) en Dennis Haman (Hagemans Vastgoedonderhoud).

Bovendien krijg je in de webinar antwoord op de vraag: zijn de KiB-normen te gebruiken naast de NEN 2767 en hoe pak je dat aan? Tot slot vertelt Erik van Assen (Aedes) hoe het staat met het digitaliseringstraject van Kwaliteit in Balans.

Geïnteresseerd?

Het webinar is op maandag 5 juni van 15.00 tot uiterlijk 16.15 uur via MS Teams. 

Meld je nu meteen aan! 

Na aanmelding krijg je enkele dagen van tevoren een deelnamelink.

Joppe Duindam accountmanager bouw midden/coördinator verenigingszaken