Diverse Contactgroepen Afdeling Brabant Mid-West

Deel ervaring en kennis met je collega's in contactgroepen

Afbeelding Diverse Contactgroepen Afdeling Brabant Mid-West
dinsdag 16 mei 2023

Neem jij al deel in één van de Contactgroepen van Regio Zuid of Afdeling Brabant Mid-West? Een fijne manier om met functiegenoten te sparren en ervaringen en kennis uit te delen over jouw specifieke vakgebied of deeltaak binnen jouw organisatie.

Lees hieronder over diverse Contactgroepen, data en uitnodigingen. Plus hoe je op de verzendlijst kunt komen.

Contactgroep Digitalisering – woensdag 21 juni 14.00 tot 16.00/17.00 uur (excursie)

In december 2022 zijn we gestart met Contactgroepen Digitalisering. Op 12 april vond de tweede bijeenkomst plaats, waar twee leden hun ervaringen deelden op het gebied van het digitaliseren van hun interne bedrijfsprocessen. We spraken af dat de volgende bijeenkomst een excursie bij Sprak Makers Zone wordt, waarin we juist vooral stilstaan bij het productieproces, welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en hoe er we hier zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Die volgende bijeenkomst is dus een excursie op woensdag 21 juni van 14.00 tot 16.00 uur. De deelnemers van de Contactgroep Digitalisering (tot op heden) zijn uitgenodigd, maar elk lid kan nog steeds bij deze Contactgroep aanhaken en dus met deze excursie mee.

Klik hier om je aan te melden of een collega op te geven.

Dit voorjaar vinden er ook nog een aantal andere bijeenkomsten van Contactgroepen plaats:

Contactgroep KAM Regio Zuid

Dinsdag 20 juni van 15.00 tot 17.00 uur omgeving Tilburg (met presentatie door leden uit de ledengroep Veiligheid over aandachtspunten, acties en aanpak).

Contactgroep Personeel Afdeling Brabant Mid-West

Woensdag 21 juni van 12.00 tot 14.00 uur in Breda  (met de uitkomsten van een groot onderzoek naar het imago van de bouw & infra).

 

In het najaar starten we met iets nieuws:

Contactgroep Meewerkend Partners Afdeling Brabant Mid-West

Dinsdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur in Breda

Ben je samen met je partner eigenaar van een bouw- of infrabedrijf? Of werk je in het bedrijf van je partner? En heb je regelmatig te maken met nieuwe regels, vragen van medewerkers en/of onderaannemers of ben je benieuwd hoe je bijvoorbeeld sociale media effectief inzet? Dan is dit een bijeenkomst van jou. 

Je krijgt concrete informatie en praktische handvatten om er in de praktijk mee om te gaan. Maar er is juist ook bewust veel gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Deze eerste bijeenkomst (kick-off) willen we inventariseren over welke onderwerpen jullie het met ons en met elkaar willen hebben.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Petra of houd de herinnering die volgende week verstuurd wordt in de gaten. 

Denk je dat je nog niet op de verzendlijst van één van die Contactgroepen staat, laat Petra dan weten voor welke je interesse hebt en geef je (vrijblijvend) op. Je ontvangt dan voortaan alle uitnodigingen.

De contactgroepbijeenkomsten voor de afdelingen en Regio Zuid worden mogelijk gemaakt door Yvonne van Zijl en de verernigingsmanager van de afdeling. De Contactgroep Digitalisering is een samenwerking met Afdeling Zeeland en daar zijn ook Jos Lukasse en Dennis Mollet bij betrokken.

Petra Landmeter verenigingsmanager afdeling Brabant Mid-West