• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 nu beschikbaar

Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 nu beschikbaar

Afbeelding Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 nu beschikbaar
vrijdag 19 januari 2024

We hebben opnieuw én exclusief voor leden de 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra' uitgebracht. Ook dit jaar is het een magazine vol met actuele informatie die onze leden ondersteunt bij de bedrijfsvoering.

Naast de gebruikelijke informatie over lonen, loonkosten, loonverwerking, premies en belastingen lees je in deze editie meer over de belangrijkste aandachtspunten, wijzigingen en artikelen in de cao Bouw & Infra 2024, de bedrijfstakeigen regelingen en de pensioenregelingen in onze sector. Tot slot is er een hoofdstuk gewijd aan alle verlofvormen waar bouw- & infrabedrijven mee te maken hebben. Leden ontvangen het magazine vanaf 30 januari per post, maar je kunt de special lonen en arbeidsvoorwaarden 2024 nu al downloaden (alleen leden).

Extra exemplaar

Wil je één of meer extra gedrukte exemplaren bestellen? Dat kan voor €15 per exemplaar (exclusief verzendkosten). Stuur dan een mail naar Gerard Werkhoven.

Meld je aan voor een training

In februari organiseren wij een training 'Special lonen en arbeidsvoorwaarden Bouw & Infra 2024 in de praktijk'. Meld je direct aan voor deze training op 27 februari in Zwolle.