Stichting IONN sponsort Techniek Tastbaar

Investeer in de toekomst van jongeren

Afbeelding Stichting IONN sponsort Techniek Tastbaar
dinsdag 23 januari 2024

Op 22 januari 2024 werd op ons regiokantoor in Groningen een sponsorovereenkomst ondertekend door George Kempenaar namens Stichting IONN (Infra Ondersteuning Noord-Nederland) en Petra Lambert van Techniek Tastbaar.

Met deze overeenkomst ondersteunt IONN het streven van Techniek Tastbaar om jongeren al op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met de brede wereld van techniek, waaronder bouw en infra.

Techniek Tastbaar

Techniek Tastbaar biedt jongeren een unieke kans om technologie en innovatie van dichtbij te ervaren door middel van inspirerende doe- en beleefevents voor jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar en hun ouders. Door praktische activiteiten en interactie met regionale bedrijven, ontdekken jongeren de veelzijdigheid van de techniek. Bij de events zijn diverse opleidingsinstellingen aanwezig, die alles kunnen vertellen over 'leren in de techniek'. Voor 2024 zijn tot nu toe al 22 events gepland. Per event komen gemiddeld 1500 bezoekers en zijn zo'n 25 regionale bedrijven aanwezig.

Stichting IONN

De keuze voor het sponsoren van Techniek Tastbaar is een logische: Stichting IONN streeft naar innovatie en vooruitgang in de infrabranche, waarbij ook de instroom van jongeren van groot belang is. Ook wil de stichting graag de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs stimuleren.

Ook meedoen?

Wil jij als bouw- of infrabedrijf ook een bijdrage leveren aan de doe-activiteiten van één van de Techniek Tastbaar events en kennismaken met je toekomstige werknemers? Neem dan contact op met Dina Griemink, adviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt.

Dina Griemink adviseur onderwijs & arbeidsmarkt regio noord