• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw beste bouwer van Nederland

Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw beste bouwer van Nederland

Afbeelding Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw beste bouwer van Nederland
donderdag 8 februari 2024

In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is het Twentse Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw kampioen geworden van Nederland.

Vergelijkingswebsite bouwnu.nl maakt voor de achtste keer op rij Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het jaar bekend. De nieuwbouwers en verbouwers worden beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en service door hun eigen klanten, gedurende een jaar.

Terug naar erepodium

Directeur Fons Meijer nam namens Aannemersbedrijf Kuipers de prijs in ontvangst. En niet voor de eerste keer. In 2021 viel de eer voor het bedrijf uit Langeveen ook te beurt om zichzelf Beste Bouwer in deze categorie te noemen.
Het jaar erna stond het op de tweede plek, en nu dan weer op het erepodium.

Aandacht en zorg 

Hoe heeft de aannemer zich herpakt? “Door nog meer aandacht aan onze opdrachtgevers te geven. Dat is de kern. Het is bovendien onze slogan: ‘aandacht maakt alles mooier’. En dat blijkt uit reviews van onze klanten het geval.” De belofte van het bouwbedrijf is dat het ‘bouwt aan een mooi (t)huis’. “Ja, wij ontzorgen onze klanten voor en tijdens het bouwproces en zijn er ook voor ze na oplevering om te bespreken of alles naar wens is.
Onze benadering wordt beloond door onze klanten, die wij zien en benaderen als onze vrienden. We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding.”

Jorrit van Ommen verenigingsmanager regio-oost