Optimale online presentatie van uw bouwbedrijf

dinsdag 24 september 2019

Sander Wubbolts

Regiomanager Regio Noord
Afbeelding Optimale online presentatie van uw bouwbedrijf

Bouwend Nederland is een samenwerking aangegaan met daar-om.nl uit Groningen, waardoor u als Bouwend Nederland-lid eenvoudig en tegen een gereduceerd tarief een nieuwe website kunt realiseren.

Heeft jouw website de uitstraling die het verdient?

Je hebt het helemaal voor elkaar: een opdrachtenportefeuille tot halverwege 2020, tevreden personeel, tevreden klanten, een fraai bedrijfspand en gave bedrijfsauto’s. Een bedrijf waarover men te spreken is en dat wordt aangedragen als goede partij om mee in zee te gaan.
In veel gevallen zien we dit echter niet terug op de bedrijfswebsite. Er is nauwelijks iets terug te vinden over het personeel en het fraaie bedrijfspand en de auto’s worden niet getoond. Daarnaast is de website niet veilig, niet mobielvriendelijk en/of slecht vindbaar in de zoekmachine. En dat is nu precies waar men bij jouw bedrijf of dienst naar zoekt. En in meer dan 70% van de gevallen gebeurt dit via de mobiel. Tijd om jouw bedrijf online de uitstraling te geven die het verdient!

Innoveren met jouw website

In samenwerking met daar-om.nl is Bouwend Nederland een nieuw initiatief gestart, waardoor onze leden eenvoudig een nieuwe website kunnen realiseren. Het is zo ontworpen dat je als bedrijf kostbare tijd bespaart, zodat je kunt blijven focussen op de business. En als Bouwend Nederland lid profiteer je nu van een extra laag tarief.

Uwbouwbedrijfonline.nl
Via uwbouwbedrijfonline.nl geef je eenvoudig de benodigde informatie door voor het realiseren van jouw nieuwe website. Voor jouw bouwbedrijf ontwikkelen we dan een nieuwe website. De website wordt gevuld opgeleverd en zo gemaakt dat Google (en andere zoekmachines) je website snel kunnen vinden. De website is geoptimaliseerd voor smartphones. Dit is belangrijk, omdat circa 70% van je toekomstige bezoekers de site zullen gaan bekijken via hun mobiel. De voordelen op een rijtje:

  • 100% veilige website
  • 100% mobielvriendelijke website
  • Er wordt kostbare tijd bespaard door eenvoudig aanleverportaal
  • Er zijn standaard teksten en foto’s beschikbaar
  • Eenvoudig zelf projecten uploaden
  • € 500 korting op jouw website als Bouwend Nederland lid.

Contact opnemen
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met daar-om.nl in Groningen via 050 211 26 46 of websites@daar-om.nl.