• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • De Opleidingen Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen presenteren PROTO

De Opleidingen Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen presenteren PROTO

dinsdag 4 juni 2019
Afbeelding De Opleidingen Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen presenteren PROTO

Van 28 juni t/m 7 juli vindt voor de tweede keer in de binnenstad van Zwolle op verschillende locaties PROTO plaats. Een tiendaags Art & Design event waarin getalenteerde afstuderende studenten en professionals in de kunst en vormgeving hun werk laten zien, zo ook studenten van de opleiding Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim. Verspreid over verschillende locaties door Zwolle zijn er tentoonstellingen, lezingen, wandelingen, modeshows en andere festiviteiten.

De opleidingen Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen nodigen je graag uit voor een drietal evenementen in het kader van PROTO:

Van stoel tot stad, 2 juli
Het Zwols Architectuur Podium organiseert een bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in trends op het gebied van duurzaam bouwen, op materiaal en productniveau.

Design Congres, 4 juli
Een gewild en gewaardeerd ontwerp vraagt om een goed opgebouwd verhaal dat inspeelt op meer dan ratio; op gevoelens die je raken. Tijdens dit congres vertellen we over kennis, vaardigheden en designtools die de beleving van producten, services en merk effectiever vormgeven.

Afstudeerexpo, 4-7 juli
Studenten van de opleidingen Bouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen presenteren hun afstudeeropdrachten.

PROTO
Meer weten over het programma van PROTO? Kijk dan op www.protozwolle.nl