Hoe til je je management skills naar een hoger niveau?

dinsdag 20 augustus 2019
Afbeelding Hoe til je je management skills naar een hoger niveau?

Wil jij als (aankomend) manager in de bouw-, infra- en installatiesector inspelen op actuele vraagstukken en tegelijkertijd werken aan je management skills? Schrijf je dan in voor één van de drie management opleidingen die in het najaar van start gaan!

Actuele ontwikkelingen in de bouw-, infra- en installatiesector staan in de management opleidingen centraal. Voor elke doelgroep is er een passende management opleiding:

  • Management Leergang strategisch voor de meer ervaren managers die zich willen richten op het ontwikkelen van een strategie voor het bedrijf of bedrijfsonderdeel.
  • De Management Leergang operationeel richt zich vooral op de startende of aankomende manager die komend vanuit een meer specialistische functie zich wil verbreden en inzicht wil krijgen in alle onderdelen van de bedrijfsvoering.
  • De JBN masterclass is voor de bouwprofessionals en high potentials die zich willen richten op persoonlijke groei en prepareren op eindverantwoordelijkheid van hun (mkb-)bedrijf of bedrijfsonderdeel.

Vragen?

Meer informatie, aanmelden en een vrijblijvend intakegesprek voor de verschillende opleidingen kan je vinden op de site van Bouwend Nederland Academy: