• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Haalt u al het maximale uit uw lidmaatschap? Ontdek het op InfraTech!

Haalt u al het maximale uit uw lidmaatschap? Ontdek het op InfraTech!

Afbeelding Haalt u al het maximale uit uw lidmaatschap? Ontdek het op InfraTech!
donderdag 10 januari 2019

Kom langs van 15 januari t/m 18 januari op onze stand (1.518 in hal 1) op InfraTech 2019 en ontdek waar u nog meer voordeel kunt halen. Daarnaast kunt u ook kennismaken met twee van onze voordeelpartners: Selecta en Zilveren Kruis.

Future proof. Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. Kom van 15 t/m 18 januari naar InfraTech 2019, hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Wilt u graag weten hoe u meer voordeel kunt halen? Onze Adviseurs Dienstverlening op de Bouwend Nederland stand in hal (standnummer 1.518) staan tijdens de InfraTech klaar om samen met u te bekijken welke voordelen relevant zijn voor u bedrijf.

Ontmoet onze voordeelpartners

Hebt u zin in een lekker kopje koffie? Kom dan even langs bij onze stand waar onze voordeelpartner Selecta u de beste koffie serveert. Als lid van Bouwend Nederland kunt u zelfs profiteren van een aantrekkelijke beursaanbieding.

Wilt u graag weten hoe fit u bent? Laat dan een gezondheidsmeting doen bij onze voordeelpartner Zilveren Kruis in de ontvangsthal van Ahoy.

Meer informatie over de ledenvoordeelpartners op InfraTech?

Neem dan contact op met voordeel@bouwendnederland,nl of bel naar 079 3 252 166.