• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Mis het niet: tot 30 oktober vroegboekkorting op jouw weercertificaat

Mis het niet: tot 30 oktober vroegboekkorting op jouw weercertificaat

maandag 14 oktober 2019
Woningbouw in stevige vorst

De weerverletdekking van CelsiusPro bied je de mogelijkheid je in te dekken tegen de financiële gevolgen van (langdurige) ongunstige weersomstandigheden. Wees er snel bij en profiteer tot 30 oktober van 5% vroegboekkorting.

Het certificaat keert altijd uit als de door jou aangegeven norm is behaald en de eigenrisicoperiode overstijgt. Schade hoef je dus niet aan te tonen om voor uitbetaling in aanmerking te komen.
Wil je een uitkering bij vorst, of juist bij hevige regenval? Er geldt geen maximum voor het aantal te kopen certificaten. Zo kun je voor opeenvolgende periodes certificaten afsluiten of voor verschillende weken certificaten kopen met ieder hun eigen norm en weerstation.

Bovenop de vroegboekkorting ontvang je 3% ledenkorting. Je kunt bijvoorbeeld nu al een certificaat voor de periode februari-maart aanvragen en van de extra korting profiteren. Het certificaat hoeft niet direct te worden betaald, uiterlijk 15 dagen voor de startdatum is voldoende. Je dient jouw certificaat wel minimaal 20 dagen voorafgaand aan de gekozen risicoperiode aan te vragen.

Bereken hier direct jouw weercertificaat of klik hier voor meer informatie over het ledenvoordeel.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of bel 0793 252 166.