Premies zorgverzekeringen 2020 bekend!

woensdag 20 november 2019
Afbeelding Premies zorgverzekeringen 2020 bekend!

Onlangs zijn de premies voor de Bouwend Nederland zorgverzekeringen 2020 bekend gemaakt. Hieronder staan de premies voor de basisverzekeringen.

Je medewerkers profiteren onder andere van 5% korting op de basis-, 15% korting op de aanvullende en 15% korting op de tandartsverzekeringen. Daarnaast profiteren zij van extra vergoedingen met onder andere dekkingen voor fysiotherapie en brillen/contactlenzen.

Voor de uitgebreide premietabel, vergoedingenwijzer en meer informatie verwijzen wij je naar de ledenvoordeelpagina van Zilveren Kruis.

Maken je medewerkers nog geen gebruik van het collectief? Vraag hier jouw collectiviteitsnummer aan.

Fitte medewerkers met Present!

Zilveren Kruis biedt ondersteuning bij jouw gezondheidsmanagement. Voorkom verzuim en werk samen met je medewerkers aan hun gezondheid.

Maak je voor jouw medewerkers gebruik van de collectieve zorgmantel? Dan heb je ook Present! Light. Met Present! Light kun je direct aan de slag met gezond werken. Boek online workshops en trainingen tegen scherpe prijzen en met 10% extra korting.

Wil je uitgebreidere gezondheidsoplossingen voor jou en je medewerkers? Kies dan voor een of meerdere Present! pakketten. Je ontvangt 25% korting op de premie van Present! voor de pakketten Persoonlijk, Samen en Visie.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via voordeel@bouwendnederland.nl of 079 3 252 166.