Afbeelding Save the date: 31 maart 2022

Save the date: 31 maart 2022

Tweede editie Future Builders Day | Binnenkort meer informatie

Future Builders

Future Builders verbindt studenten en bedrijven. Met bijvoorbeeld een jaarlijkse Future Builders Day, een Building Battle, meet-ups en hackathons gericht op BIM, digitalisering, innovatie en duurzame inzetbaarheid. Maar ook met een levendig online platform. Dat biedt bovendien ruimte aan vooruitstrevende bouw- en installatiebedrijven om studenten van Technische Hogescholen, MBO’s en universiteiten te inspireren en aan zich te binden. Zo bouwen we samen aan de toekomst van de bouw.

Webinar | Bouwen op een postzegel

Speciaal voor studenten en docenten in de Bouw en Infra organiseren we op 30 september a.s. van 15.00 - 16.30 uur een webinar 'Bouwen op een postzegel'.
Leer meer over hoe slimme koppen in hartje Rotterdam de hoogste toren van de Benelux konden bouwen met zo weinig mogelijk last voor de bewoners, bedrijven, winkeliers en het publiek. Met o.a. 
Bas van Hoeven van BAM. 

Lees meer over dit webinar en meld je aan!

 

Future Builders Day | 15 april 2021

Op donderdag 15 april jl. organiseerden we de eerste Future Builders de Future Builders Day. Een spectaculair evenement waar studenten en young professionals de verbinding met bedrijven uit de bouw en infra konden maken - misschien wel met hun toekomstige werkgever. Je kon je netwerk vergroten, even dansen in de virtuele dj booth, je laten inspireren door een van de sprekers en last but not least, deelnemen aan action tracks als Will Future Builders be robots?, Building Big Data en Future Builders, Circulair Builders.

Kijk de action tracks hier terug

 

Meet-up Innovation Power terugkijken

De bouw veranderen? Nieuwe ideeën in de markt zetten? Jij hebt de power! In het eerste webinar van Future Builders spraken we met twee jonge ondernemers die zorgden voor een frisse wind in de bouw en infra. Ernst Bouma van Vink Bouw kreeg - vers van het HBO - een heel bouwbedrijf aan het BIM-en, inclusief leveranciers met alles erop en eraan. Wat is zijn geheim? En Anne Koudstaal kreeg het voor elkaar dat VolkerWessels en KWS Infra concreet aan de slag gingen met zijn multifunctionele en duurzame Plastic Road. Hoe is het om je droom realiteit te maken en hoe bevalt zijn rol als ondernemer-slash-projectleider?

In een webinar van een uur ontdek je alles over de ideeën van deze twee jonge bouwers, inclusief de manier waarop ze die uitgevoerd kregen. Hoe ontdek je kansen en hoe pak je ze? Wat ging er mis, wat ging er goed en welke tips hebben ze voor jou? Deze eerste meet-up kun je nu terugkijken.

Meer informatie