Afbeelding Meld je aan voor Future Builders Day

Meld je aan voor Future Builders Day

Donderdag 15 april van 9.00 tot 16.15 uur

Lees meer

Future Builders

Future Builders verbindt studenten en bedrijven. Met bijvoorbeeld een jaarlijkse Future Builders Day, een Building Battle, meet-ups en hackathons gericht op BIM, digitalisering, innovatie en duurzame inzetbaarheid. Maar ook met een levendig online platform. Dat biedt bovendien ruimte aan vooruitstrevende bouw- en installatiebedrijven om studenten van Technische Hogescholen, MBO’s en universiteiten te inspireren en aan zich te binden. Zo bouwen we samen aan de toekomst van de bouw.

 

Meet-up Innovation Power terugkijken

De bouw veranderen? Nieuwe ideeën in de markt zetten? Jij hebt de power! In het eerste webinar van Future Builders spraken we met twee jonge ondernemers die zorgden voor een frisse wind in de bouw en infra. Ernst Bouma van Vink Bouw kreeg - vers van het HBO - een heel bouwbedrijf aan het BIM-en, inclusief leveranciers met alles erop en eraan. Wat is zijn geheim? En Anne Koudstaal kreeg het voor elkaar dat VolkerWessels en KWS Infra concreet aan de slag gingen met zijn multifunctionele en duurzame Plastic Road. Hoe is het om je droom realiteit te maken en hoe bevalt zijn rol als ondernemer-slash-projectleider?

In een webinar van een uur ontdek je alles over de ideeën van deze twee jonge bouwers, inclusief de manier waarop ze die uitgevoerd kregen. Hoe ontdek je kansen en hoe pak je ze? Wat ging er mis, wat ging er goed en welke tips hebben ze voor jou? Deze eerste meet-up kun je nu terugkijken.

Meer informatie

 

Future Builders Day | 15 april

Op donderdag 15 april organiseert Future Builders de Future Builders Day. Een spectaculair evenement waar studenten en young professionals de verbinding met bedrijven uit de bouw en infra maken - misschien wel met hun toekomstige werkgever. Vergroot je netwerk, laat je inspireren door een van de sprekers, neem deel aan action tracks als Will Future Builders be robots?, Building Big Data en Future Builders, Circulair Builders en ervaar de bouw van dichtbij.

De Future Builders Day is natuurlijk ook een perfect moment om alvast een verpletterende indruk te maken op je mogelijke nieuwe baas. Openingszinnen oefenen dus. En je gegevens achterlaten, zodat we je op tijd kunnen laten weten wanneer dit evenement gaat plaatsvinden.

Direct aanmelden | Meer informatie

  

    

    

  

 

 

  

Meedoen als bedrijf?

Kan jouw organisatie future builders inspireren en enthousiasmeren? Wil je in contact komen met de toekomstige bouwers en hen de toekomst van bouwen laten zien? We zoeken nog een aantal partners.

De voordelen voor jouw organisatie:

  • Onderstreep je innovatieve imago
  • Kom in contact met de juiste doelgroep
  • Genereer leads
  • Creëer naamsbekendheid bij studenten
  • Alle sessies blijven ook on demand op het platform beschikbaar

Word partner van Future Builders Day!

Bekijk de verschillende packagedeals en vul het formulier in om partner van Future Builders Day te worden.