Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Future builders day

Future Builders Day

Dinsdag 19 november 2024 - Fokker Terminal Den Haag

Save the date!

  • Dinsdag 19 november 2024 - Fokker Terminal Den Haag

Na het succes van vorig jaar - met onder andere Rico Verhoeven in de boksring - organiseert Bouwend Nederland op 19 november 2024 de vierde editie van Future Builders Day. Docenten en studenten van de bouw en infra gerelateerde opleidingen zijn van harte uitgenodigd om in de Fokker Terminal in Den Haag door de top van onze sector geïnspireerd te worden. Nieuw is dat de onderwijsdag van de MBO Raad ook tijdens Future Builders Day plaatsvindt. Uiteraard zorgen we weer voor een toffe gastspreker. De toegang is ook dit jaar gratis.

“Future Builders Day is de dag waarop je kan zien wat de nieuwste uitvindingen zijn. Ik vind dat top, ook dat mijn school dit aanbiedt.”

Voor wie?

Studenten

Wij bouwen samen aan de toekomst. Aan dromen, wegen, plekken om te wonen, werken of samen te komen. Maar de wereld verandert; denk aan de omgeving, technologie, doelgroepen en het klimaat. Dat daagt ook jou uit om anders te denken. Hoe? Dat laten onze bedrijven jou via de mooiste innovaties zien, leren en beleven. In de Fokker Terminal in Den Haag kun je de nieuwste ontwikkelingen zien en ontmoet je misschien wel jouw werkgever (of stagebedrijf) van de toekomst. Meld je aan en kom op 19 november naar de Fokker Terminal in Den Haag.

Docenten

Uiteraard kun jij als docent aan dezelfde onderdelen deelnemen als je studenten: bezoek de meest innovatieve bedrijven op de beursvloer en laat je onderdompelen in de nieuwste kennis via de verdiepende sessies. Maar er is ook een docentenlounge, waar je andere docenten kunt ontmoeten en waar inspirerende sprekers je in op gezette tijden meenemen in de nieuwste ontwikkelingen. Natuurlijk zijn daar ook flexibele werkplekken met goede wifi en gratis lekkere koffie en snacks wanneer je tussendoor iets uit wilt werken.

Bedrijven

Ontmoet jouw toekomstige werknemers en laat zien wat jij hen te bieden hebt! De bezoekers van Future Builders Day zijn studenten van bouw- en infraopleidingen (vooral MBO3,4 en HBO) die graag kennis maken met innovatieve bedrijven. De inhoud van Future Builders Day wordt vormgegeven door diezelfde bedrijven (lid van Bouwend Nederland), die kunnen laten zien (heel praktisch, op de beursvloer) en overbrengen (via interactieve lezingen) op welke manieren zij klaar zijn voor de toekomst. Heb je interesse in deelname? Neem dan contact op.

Terugblik Future Builders Day 2023

Ben je benieuwd wat je ongeveer kunt verwachten op Future Builders Day? Bekijk hieronder de terugblik video van 2023.

Over ons

Future Builders Day en het Future Builders platform zijn initiatieven van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland verbindt en versterkt de bouw en infra. Met ongeveer 4600 aangesloten bouwbedrijven zijn wij de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De vereniging helpt via haar initiatieven voor branche-ontwikkeling lidbedrijven tijdig in te spelen op onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering, innovatie en we maken ons hard voor het behoud en de instroom van voldoende (vak)krachten voor de sector. Future Builders Day wordt mede gefinancierd vanuit de meerjarenprogramma’s DuurzaamheidToekomst van Werk en Vernieuwing van de sector.