Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Kennis
  3. Podcast de bouw maakt het

Podcast De bouw maakt het

Sinds januari 2022 verschijnt de de podcast 'De Bouw maakt het'. Leuk om te beluisteren voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van bouw en infra. Met items over alle aspecten van de bouw en gasten aan tafel helpt de podcast mee om de luisteraar een compleet beeld van de bouw te geven en up-to-date te blijven over bouwnieuws.

Hoog tijd om je beter te beschermen tegen hackers?

De kans van een cyberaanval op je bedrijf is één op vijf en internationaal staat Nederland op de eerste positie als het gaan om datalekken binnen Europa. Uit onderzoek blijkt ook dat vooral de bouw- en infrasector hard is gestegen op de ranglijst van meest aangevallen industrie. Wat kan je nou doen om digitaal veilig te werken? In aflevering 45 van 'De bouw maakt het' podcast gaat presentator Iman de Vries in gesprek met Berit Brossois, coördinator bedrijfsprocessen bij Van Tongeren Watertechniek, die druk bezig is met bewustwording te kweken bij medewerkers over digitale veiligheid. Daarnaast geeft Michael Tong Sang een ethische hacker en senior consultant bij Secured by Design ook nog advies over welke stappen jij kan nemen voor een betere digitale veiligheid.

Wil je meer weten over digitale veiligheid ga dan naar het platform Samen Digitaal Veilig. Zoek je een training die kan helpen bij het creëren van meer digitale veiligheid binnen jouw bedrijf? Ga naar de training van onze Academy.

Luister hieronder naar podcast 45, of één van onze eerdere podcasts.

Luister via Spotify, Apple en Google

De podcast 'De Bouw maakt het' is te beluisteren en via de gebruikelijke podcastkanalen als Spotify en de podcastapps voor iOS en Android.

De bouw maakt het

De bouw en infra, Nederland kan niet zonder. Een betere verbinding naar het strand? Dat duurzame huis met die extreem goede internetverbinding door glasvezelkabels? Droge voeten? 'De bouw maakt het'.