Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Kennis
  3. Podcast de bouw maakt het

Podcast De bouw maakt het

Sinds januari 2022 verschijnt de de podcast 'De bouw maakt het'. Leuk om te beluisteren voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van bouw en infra. Met items over alle aspecten van de bouw en gasten aan tafel helpt de podcast mee om de luisteraar een compleet beeld van de bouw te geven en up-to-date te blijven over bouwnieuws.

Aflevering 48: hoe pakken we de grootste verbouwing van het energiesysteem ooit aan?

Het Uitvoeringsakkoord werd op 11 juni in de wijk Park Stokhorst in Enschede getekend door ons, Netbeheer Nederland en Techniek Nederland. Het uitvoeringakkoord bevat afspraken tussen netbeheerders, aannemers en installatiebedrijven, want er moet een versnelling worden gemaakt in de uitvoering van de grootste verbouwing van het energiesysteem ooit. Presentator Iman de Vries gaat in deze aflevering in gesprek met Lotte Breunesse, directeur productie Noord bij Enexis Groep en Marco Klein Paste, bedrijfsleider bij Siers Groep. Samen met de partners VSH en BAM hebben ze een buurtaanpak bedacht voor Park Stokhorst, die ze ook gaan uitrollen in de rest van de stad en verder in Noord Nederland. Welke lessen kunnen we leren van deze samenwerking en wat denken zij dat er nodig is om deze versnelling te realiseren? Luister hieronder naar podcast 48 of één van onze eerdere podcasts.

Luister via Spotify, Apple en Google

De podcast 'De Bouw maakt het' is te beluisteren en via de gebruikelijke podcastkanalen als Spotify en de podcastapps voor iOS en Android.

De bouw maakt het

De bouw en infra, Nederland kan niet zonder. Een betere verbinding naar het strand? Dat duurzame huis met die extreem goede internetverbinding door glasvezelkabels? Droge voeten? 'De bouw maakt het'.