Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Financiele ledenvoordelen
 4. Mobiliteit
 5. Renault

Renault

Betaalbare, betrouwbare en zorgeloze mobiliteit van A tot Z.

 • Ruime keuze uit de bedrijfs- en personenwagens van Renault en Dacia
 • Aantrekkelijke kortingen tot 23%
 • Mogelijkheden voor op- en ombouw op maat

Zoek jij de beste mobiliteitsoplossing voor je dagelijkse bedrijfsvoering? Renault helpt je graag bij het selecteren van de juiste voertuigen voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als lid van Bouwend Nederland van aantrekkelijke kortingen.

Mede dankzij het jarenlange partnership met Bouwend Nederland, die teruggaat tot 2007, beschikken de Renault- en Dacia-adviseurs over de juiste praktische kennis en ervaring om met jou mee te denken in de beste wagenpark-oplossingen. Denk daarbij aan advisering op gebied van fiscaliteit, passende op- en ombouwmogelijkheden, de juiste laadruimte-inrichting van jouw bedrijfswagen(s), en ook de beste laadinfrastructuur voor jouw bedrijf en werkzaamheden.

Elektrische bedrijfswagens van Renault

Renault biedt een uitgebreid aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens, inclusief diverse E-TECH geëlektrificeerde
varianten (zelfs inclusief op- en ombouw). In 2021 heeft Renault Bedrijfswagens bijvoorbeeld haar line-up vrijwel volledig vernieuwd, met achtereenvolgens de nieuwe compacte Express, de nieuwe Kangoo en eind 2021 de nieuwe Trafic. Met de komst van de nieuwe Trafic E-TECH in 2023, complementeert Renault haar volledige elektrische bedrijfswagen line-up.

Ook in het personenauto-segment zijn met de nieuwe Megane E-TECH, Austral, de nieuwe Dacia Jogger, interessante modellen toegevoegd, die bij leden van Bouwend Nederland goed zijn ontvangen!

H2-TECH

In 2023 zet Renault een nieuwe grote innovatie stap. Renault brengt in 2023 de Master H2-TECH op de markt. Deze waterstof Master biedt alle vertrouwde eigenschappen van de Master maar dan zonder uitstoot en met 400 kilometer actieradius.

Bedrijfswageninrichting

Ook voor je bedrijfswageninrichting kun je bij Renault terecht. Of je nu een aannemer, timmerman of grondwerker bent, wij adviseren je graag over de best passende op- en ombouwmogelijkheden voor jouw werkzaamheden. Daarnaast kunnen we ook de bestickering van jouw bedrijfswagen verzorgen, zodat deze volledig in jouw huisstijl wordt afgeleverd.

Renault PRO+ dealernetwerk

Alle Renault-dealers in Nederland zijn getraind en gecertificeerd om Renault Bedrijfswagens te verkopen en te onderhouden. Het landelijk dekkende Renault PRO+ dealernetwerk is daarbinnen verder gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van bedrijfswagens. De Renault PRO+ dealers bieden hiermee additionele diensten en mogelijkheden, zoals onderhoud tot 7 ton voertuiggewicht, verruimde openingstijden en een ruimer assortiment aan nieuwe bedrijfswagens, inclusief op- en ombouw.

Dealer zoeken

Wil je een adviseur van Renault spreken? Informeer dan bij je dichtstbijzijnde Renault-dealer naar de Accountmanager Zakelijke Markt. Ze helpen je graag verder.

Vind jouw dealer

De voordelen op een rij

 • Zéér aantrekkelijke ledenvoordeelkortingen bij koop én/of lease van een nieuwe Renault of Dacia, met elke brandstofsoort, bij het hele Renault en Dacia-dealer netwerk in Nederland.
 • De uitgebreide range aan Renault E-TECH modellen, van Twingo E-TECH Electric tot Master E-TECH Electric, bieden je een enorme voorsprong in het kader van duurzaamheid en MVO en dragen hiermee bij aan jouw onderscheidend vermogen.
 • Wil je graag je wagenpark financieren? Renault biedt ook diverse Financial Lease oplossingen aan.
 • Ruime mogelijkheden voor aanpassingen, op- en ombouwmogelijkheden om het voertuig ideaal af te leveren voor gebruik in de bouw en infra.
 • Landelijk dekkend Renault PRO+ dealernetwerk specifiek gespecialiseerd in bedrijfswagens. Hier kun je terecht voor verregaande service.

Kortingstabel

Bekijk hier de actuele kortingstabel, exclusief voor leden van Bouwend Nederland.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Wil je meer weten over dit ledenvoordeel of het aanbod van Renault (en Dacia) bedrijfs- en personenwagens? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct naar 079-3252166.