Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Lidmaatschap
  3. Financiele ledenvoordelen
  4. Personeel en organisatie

Personeel en organisatie

Hieronder vind je een overzicht van onze ledenvoordelen in de categorie personeel en organisatie. We bieden een ruim aanbod aan voordelen: van certificeringen tot veiligheidskleding en pbm's.

Ledenvoordelen: personeel en organisatie

Certificeren doen we samen!
Aboma Certification

Hecht jij waarde aan een gezonde en veilige werkomgeving? Vind je het belangrijk om te voldoen aan de eisen van jouw stakeholders? Kun je de kwaliteit van jouw diensten of producten aantonen wanneer een opdrachtgever dit vraagt? Onafhankelijke certificering op het gebied van gezond en veilig werken, kwaliteit en milieu zorgt voor een systematische verbetering van je organisatie, product en dienstverlening.

Samen naar een 100% veilige en gezonde werkomgeving
Aboma Consultancy

Wil je investeren in de veiligheid van jouw bedrijf? Heb je behoefte aan deskundig advies op project- én managementniveau? Zoek je een specialist om te ondersteunen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen? Aboma Consultancy is al ruim 60 jaar dé expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en gezondheid in de bouw- en de verticaal transportbranche.

Certificering in de bouw
Adviseurs 3.0

Adviseurs 3.0 B.V. is hét adviesbureau voor certificeringen in de bouw. Met specifieke kennis van de bouw- en infrabranche en inzet van de juiste tools weten wij als geen ander hoe een managementsysteem zou moeten werken. Daarbij richten we ons op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Duurzaamheid laten we over aan ons zusterbedrijf De Duurzame Adviseurs; veiligheid en kwaliteit pakken wij zelf op.

Preventie, verzuim en re-integratie
ArboDuo

Als ondernemer in de bouw en infra wil je één ding: ondernemen. Doen waar je goed in bent. Ben je tegelijkertijd werkgever, dan wil je ook zorgen dat jouw medewerkers veilig, gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven.

Salarisvergelijking voor bouw en infra
AWVN-beloningsmonitor

Maak je binnenkort weer afspraken over salarissen? Bespaar jezelf onzekerheid en hoge kosten. Toets op elk gewenst moment wat andere (bouw)bedrijven betalen met de AWVN-beloningsmonitor.

Sterk in Circulariteit, Omgevingswet, Wkb én persoonlijke en teamontwikkeling
BdB Bouw

BdB Bouw is dé partner op het gebied van organisatieontwikkeling in de brede bouw- en infrasector. Omdat zij de sector goed kennen, weten ze de uitdagingen en ontwikkelingen op een pragmatische wijze te vertalen naar jouw organisatie, projecten én mensen. BdB Bouw gelooft dat 20% van de organisatie bestaat uit structuur en dat 80% van het succes door de mensen wordt bepaald.

Advies milieu-, veiligheids- en kwaliteitscertificeringen
De Duurzame Adviseurs

De Duurzame Adviseurs begrijpen als geen ander dat dit een grote uitdaging is. Certificeren of rapporteren over CO2, energie of MVO is voor veel organisaties een vereiste. Daarom gaan De Duurzame Adviseurs samen met jou de uitdaging aan om de mogelijkheden in kaart te brengen én helpen ze je graag om je ambities waar te maken!

Wetenschap op de steiger
Hein

De één wil een Zero Harm Culture. De ander wil naar trede vier van de Veiligheidsladder. Maar uiteindelijk streven al onze leden hetzelfde na: dat hun medewerkers aan het einde van de dag weer veilig naar huis gaan. Dat vraagt om wetenschap.

Op ieder project inzicht in het weer!
Infoplaza

Als bouw- of infrabedrijf ben je altijd afhankelijk van de weersverwachtingen. Maar wat is nu de beste tool om dit continu te monitoren? Met het Bouwend Nederland uitgebreid bouwweer, voor en met de leden ontwikkeld, heb je altijd de meest nauwkeurige gegevens binnen handbereik.

Een mentale achtbaanrit in je persoonlijke ontwikkeling
Jong Bouwend Nederland Masterclass

Ben jij een jonge (aankomende) manager/eigenaar met een hbo-werk- en denkniveau in de leeftijd tot 40 jaar? En wil je werken aan jouw eigen ontwikkeling om daarmee je eigen toekomst en die van je bedrijf nader vorm te geven? Dan is deze JBN Masterclass wat voor jou!

Kader- & Ondernemersopleiding Bouwbedrijf
KOB

Denk je er weleens aan om een carrièrestap te zetten in het bouwbedrijf waar je werkt? Met de opleidingen van de Kader- & Ondernemersopleiding Bouwbedrijf (KOB) leg je een prima basis voor je carrière in de bouw of infra. De KOB leidt je in een aantal jaren op om zelfstandig te kunnen functioneren in een bouw- of infrabedrijf.

Meest volledige PBM-aanbod voor de veiligheid van jouw medewerkers
Lyreco PBM

Lyreco bundelde de krachten met Intersafe, een bedrijf met een diepgaande expertise op het vlak van veilig en gezond werken en een uitgebreide ondersteunende dienstverlening. Samen leveren we hoogwaardige, op maat gemaakte en gepersonaliseerde uitrusting op de gewenste locatie, aangepast aan jouw behoeften en risico’s.

Certificeren zoals het hoort!
NCI Certificering

Wij vinden het vanzelfsprekend om praktisch te auditen, een toegevoegde waarde te leveren en onze klanten niet als nummer te behandelen. Dit maakt NCI Certificering een betrouwbare partner die betrokken is om samen hetzelfde doel te bereiken: ‘Een certificaat om trots op te zijn’.

Advies bij bedrijfsovername en -opvolging in de bouw
Olde Hartman Advies B.V.

Bij een bedrijfsovername of -opvolging komen verschillende persoonlijke en strategische vraagstukken op tafel te liggen. Maar hoe kun je dit zo efficiënt mogelijk laten verlopen? Bij Olde Hartman Advies krijg je de ondersteuning die je nodig hebt.

Preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie, ziekengeld en zorg
Preventie- en Verzuimloket Bouwend Nederland

De medewerkers vormen het kloppende hart van jouw bedrijf. Als werkgever wil je goed voor hen zorgen zodat zij veilig en gezond kunnen werken. Valt er toch iemand uit? Dan wil je jouw medewerkers natuurlijk de beste ondersteuning bieden. De medewerkers van het Preventie- en Verzuimloket van ArboDuo (onderdeel van ArboNed) staan met hun kennis van de bouw- en infrabranche klaar om jouw medewerkers de extra ondersteuning te bieden die je zoekt.

Realiseren van verbeterde inzetbaarheid
STEP

De fysieke belasting moet omlaag. Preventie van onnodige fysieke belasting moet gerealiseerd worden. Om de simpele reden dat anders het verzuim stijgt en de productiviteit daalt. Niet alleen actie ondernemen als een medewerker uitvalt (reactief) maar voorkom met een proactieve preventieve aanpak fysieke klachten.

Jouw specialist voor veiligheidskleding en PBM’s
Werkman Oost

Niet zomaar een leverancier maar een partner bij wie de jarenlange ervaring en specialistische expertise van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie. Van oordopjes tot snijbestendige kleding: Werkman Oost biedt een breed assortiment A-merken.