Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Lidmaatschap
  3. Trainingen
  4. Bestuursacademy trainingen
  5. Introductiebijeenkomst voor nieuwe bestuurders

Introductiebijeenkomst voor nieuwe bestuurders

Maak kennis met de voorzitter, directie en medebestuurders

  • Kom meer te weten over de structuur en strategie van de vereniging.

Nieuwe (potentiële) bestuurders kunnen zich aanmelden voor de introductiebijeenkomst op het hoofdkantoor van Bouwend Nederland in Zoetermeer. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de voorzitter, de directie en met medebestuurders. Ook wordt je meegenomen in de structuur en strategie van de vereniging. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen over jouw persoonlijke ervaringen.

Wat kun je verwachten?

Een interactieve middag waarbij onder andere de voorzitter en de directie van Bouwend Nederland je meenemen in de structuur en strategie van de organisatie. Echt een introductie van de vereniging. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen over jouw persoonlijke ervaringen. Ook leer je tijdens deze middag je medebestuurders (verder) kennen. We sluiten de bijeenkomst af met een dinerbuffet.

De introductiebijeenkomst is in het Bouwhuis in Zoetermeer en duurt ongeveer van 15:30 tot 20:00 uur. Het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen in het hoofdkantoor voorafgaand aan de bijeenkomst. Dit kun je aangeven bij je aanmelding.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de introductiebijeenkomst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct 079-3252 133.

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis (exclusief voor leden van Bouwend Nederland).

Kies je startmoment

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Meld je dan aan voor de Academy Alert!

Aanmelden Academy Alert