Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Lidmaatschap
  3. Trainingen
  4. E learning
  5. E learning wav

E-Learning WAV

Werk jij regelmatig met werknemers die geen Nederlandse nationaliteit hebben? Dan is deze e-learning voor jou

  • Volg deze e-learning waar en wanneer het jou uitkomt

De Wet Arbeid Vreemdelingen, WAV, regelt de voorwaarden, waaronder de werkgever buitenlandse werknemers buiten de EU kan inzetten en de rechten van de buitenlandse werknemer die in Nederland werkzaam is. Werk jij regelmatig met werknemers die geen Nederlandse nationaliteit hebben? Volg deze e-learning waar en wanneer het jou uitkomt.

Wat leer je?

Bouw- & infrabedrijven hebben steeds vaker te maken met de inzet van buitenlandse werknemers in hun keten, ofwel, in termen van de toepasselijke regelgeving: vreemdelingen. De regels die bepalen wanneer een werkgever (in de keten) vreemdelingen kan inzetten en welke documenten vereist zijn om boetes te voorkomen, worden behandeld in deze training.

Voor wie is deze training interessant?

Je bent (mede)verantwoordelijk voor het werken met ingeleende arbeidskrachten, onderaannemers en ZZP’ers. Jouw functie is bijvoorbeeld medewerker die verantwoordelijk is voor de contractvormingen met onderaannemers en uitleners, administratief medewerker of uitvoerder/projectleider die werkt op de bouwlocaties en te maken heeft met controle van (buitenlandse) arbeidskrachten.

Programma

Het programma bestaat uit twee video's waarin de Wet Vreemdelingen Arbeid wordt uitgelegd. Na elke video worden meerkeuze vragen gesteld om te toetsen of je de materie goed snapt. Tevens is van elke video een samenvatting in pdf gemaakt, die door de deelnemer te downloaden is als naslagwerk.

Lesmateriaal

Door middel van een persoonlijke inlogcode kan de deelnemer het elektronisch lesmateriaal raadplegen. Dit kan tot 12 maanden nadat de deelnemer voor de eerste maal inlogt. Na die periode van 12 maanden vervalt het recht van de deelnemer om kennis te nemen van het elektronisch lesmateriaal en is Bouwend Nederland Academy niet langer verplicht het lesmateriaal aan de deelnemer ter beschikking te stellen. 

Ben je nog geen lid?

Leden van Bouwend Nederland profiteren van diverse voordelen, waaronder korting op de trainingen van de Academy.

Ontdek alle voordelen van het lidmaatschap

Kies je startmoment

Er zijn op dit moment geen trainingen gepland. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Meld je dan aan voor de Academy Alert!

Aanmelden Academy Alert