Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Lidmaatschap
 3. Trainingen
 4. Incompany trainingen

Incompany trainingen

Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere collega’s in jouw bedrijf behoefte aan dezelfde kennis of vaardigheden? Dan is een incompany training erg geschikt.

Maatwerk gericht op actuele thema’s voor de bouw- en infrasector

Als je meerdere medewerkers tegelijk wilt laten trainen, is een incompany traject een goede oplossing. Een incompany training of opleiding van de Bouwend Nederland Academy sluit perfect aan op jouw bedrijf, leerwensen en doelen, zonder dat je hiervoor apart ontwikkelkosten betaalt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit jouw bedrijf en onze kennis van de bouw- en infrasector kunnen we specifieke uitdagingen aanpakken.

Voordelen van een incompany training

 • Je bepaalt zelf de datum en locatie van de training;
 • Het is voordeliger, omdat je meerdere medewerkers tegelijkertijd kunt trainen en geen kosten hebt voor een externe locatie;
 • Geen extra reistijden, dus minder 'verloren' arbeidsuren;
 • Ruimte voor maatwerk, met praktijkvoorbeelden afgestemd op jouw bedrijf;
 • Teamontwikkeling: laat medewerkers met en van elkaar leren.

Kosten

 • Leden: op aanvraag.
 • Niet-leden: op aanvraag.

Populaire incompany trainingen

Deze trainingen verzorgen wij regelmatig als 'incompany' bij bouw- en infrabedrijven. Daarnaast kunnen wij ook diverse andere trainingen als maatwerk voor jouw organisatie uitvoeren. Wet kwaliteitsborging: basistraining Wet Ketenaansprakelijkheid in de bouw Wegwijs in de cao Bouw & Infra Time management Wet kwaliteitsborging op maat

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een incompany training en hoe we dit voor jouw bedrijf op maat kunnen samenstellen? Neem contact met ons op.