Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Lidmaatschap
  3. Trainingen
  4. Sociale zaken hrm
  5. Wegwijs in de cao bouw infra

Wegwijs in de cao Bouw & Infra

In een dag op de hoogte van alle ins & outs rondom de cao voor de bouw- en infrasector!

  • Inzicht in functie-opbouw en bijhorende beloning

Het is best lastig om de cao bouw & infra, de cao Bedrijfstakeigen regelingen (BTER) en de cao onwerkbaar weer goed toe te passen in je dagelijkse bedrijfsvoering. Hoe pak je dat nu het beste aan? In deze praktische en interactieve training krijg je de handvatten om dit efficiënter te vertalen naar de praktijk.

Start september 2024
Training op locatie
Keuze uit verschillende locaties
Leden: € 450,- (excl. BTW)
Niet leden: € 735,- (excl. BTW)

Arbeidsvoorwaarden, we hebben er allemaal mee te maken. Als werknemer, maar ook als werkgever is het belangrijk te weten welke voorwaarden er gelden. Heb jij in je werk regelmatig te maken met de cao en werk je in de bouw- of infrasector? Dan is dit dé training voor jou! Je leert de hoofdzaken rond arbeidsovereenkomsten, verlof, het individueel budget, het Tijdspaarfonds, de Zwaarwerkregeling en andere specifieke afspraken. De cursus heeft een interactief karakter en biedt ruimte om eigen vragen te bespreken.

Wat leer je?

  • Alle ins & outs over de cao voor bouw en infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen.
  • Inzicht in functie-opbouw en bijhorende beloning.
  • Optimaal omgaan met arbeidstijden.

Voor wie is deze training interessant?

Je bent een P&O-medewerker, een medewerker van de personeelsadministratie of een leidinggevende die in zijn werk te maken heeft met de cao Bouw & Infra én hier graag meer over wilt weten of je kennis wilt opfrissen.

Programma

De training begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. We maken je wegwijs in de verschillende ingewikkelde cao-regelingen. We lopen beide cao's door en besteden zoveel mogelijk aandacht aan wat er in de praktijk mis kan gaan en hoe je dat kunt voorkomen. Er is alle ruimte om eigen vragen en cases in te brengen. 

Ben je nog geen lid?

Leden van Bouwend Nederland profiteren van diverse voordelen, waaronder korting op de trainingen van de Academy.

Ontdek alle voordelen van het lidmaatschap

Kies je startmoment

Hier vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata. Kies de startdatum en locatie die bij je past en meld je direct aan. Is de training vol? Neem dan contact met ons op, we kijken graag mee naar andere mogelijkheden.