Logo Bouwend Nederland

Asfaltdag 2023

Dinsdag 1 augustus 2023

De asfaltdag meemaken betekent dat je weer op de hoogte bent als het over asfalt gaat. Met als bijkomend voordeel dat je kunt zeggen: "Ik was er ook bij."

Op dinsdag 12 december a.s. organiseren we in Theater Flint in Amersfoort de jaarlijkse asfaltdag. Een dag vol kennis en ontmoetingen. Aan de hand van een aantal presentaties en discussies worden de deelnemers meegenomen in de actualiteit van asfalt. 

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere de Asfalt-Impuls, de verduurzaming van asfalt, het uitfaseren van hotmix asfaltmengsels en nog veel meer. Houd de berichtgeving op deze website in de gaten voor meer informatie over de asfaltdag.

Zet 'm alvast in je agenda!

We zien je graag op dinsdag 12 december op de asfaltdag. Dus noteer het nu direct in je agenda.

Ron Wesseling
Verenigingsmanager vakgroep bitumineuze werken
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 8 mei 2024
CROW-richtlijn Warm Mix Asfalt ligt nu ter visie

Vanaf 1 januari 2025 is Warm Mix Asfalt het nieuwe standaard asfaltmengsel. Met het doel om de duurzaamheid van asfaltwegverhardingen te verbeteren en schadelijke emissies te verminderen. Om deze transitie te begeleiden heeft CROW de Richtlijn Warm Mix Asfalt opgesteld. Het gaat om een op zichzelf staande CROW-richtlijn. De richtlijn ligt nu ter visie. Reageren kan tot en met 15 juni.

Donderdag 21 december 2023
Terugblik op de Asfaltdag 2023

"Goed je weer te zien!" Een veel gehoorde uitspraak bij binnenkomst van de ruim 450 deelnemers aan de Asfaltdag. Jaarlijks is de Asfaltdag hét ontmoetingspunt voor opdrachtgevers, opdrachtnemers, toeleveranciers en anderen uit de asfaltsector. Met verschillende presentaties en een levendige paneldiscussie zijn de deelnemers weer op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in de asfaltsector. Tussen de presentaties en tijdens de borrel is er naar hartenlust genetwerkt tussen de 40 stands van toeleveranciers aan de sector.

Maandag 16 oktober 2023
Asfaltdag 2023: 12 december Flint Amersfoort

Verduurzaming is het thema binnen de asfaltsector. CO2 doelen, hergebruik en andere onderwerpen die bijdragen aan verduurzaming zijn het gesprek van de dag in de wereld van het asfalt. Tijdens de dag wordt dit punt van meerdere kanten belicht. Naast een inhoudelijk programma is de Asfaltdag er vooral ook om elkaar te ontmoeten. Genoeg redenen om 12 december naar Amersfoort te komen.