Logo Bouwend Nederland

BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

Maandag 22 april 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.

In deze editie

Presenteert "Howden" zich als nieuwe verzekeringspartner en vertelt specialist en Wkb-trainer Sebastiaan Tiemenssen over het geven van Wkb-trainingen. Bouwend Nederland Telefonie legt het verschil uit tussen ICT en Telefonie. En deelt lidbedrijf De Nijs hoe zij door het Hein-programma een veiligere bouwplaats hebben gecreëerd.

Download de BNL Special via onderstaande link of lees hem online. Veel leesplezier!

Download het magazine als pdf-bestand

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 9 mei 2024
Sinterklaas in het voorjaar? Toegangsregelingen in bouwverzekeringen

In de schadepraktijk van de Bouwend Nederland Integraal Polis zien we nog regelmatig dat Bouwend Nederland-leden het hele jaar door Sinterklaas spelen. Dit speelt met name bij schades aan het werk die veroorzaakt zijn door derden zoals onderaannemers.

Donderdag 9 mei 2024
Nevenaannemers, vergeet ze niet vooraf aan te melden

Als hoofdaannemer zit je niet echt te wachten op nevenaannemers. Je mag al blij zijn als je een coördinatievergoeding krijgt, maar wordt wel afhankelijk van partijen die je niet altijd kent.

Donderdag 9 mei 2024
WIA Aanvullingsverzekering: Inkomensaanvulling bij arbeidsongeschiktheid

Een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid voor je medewerkers