Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Kadaster gebruikers opgelet

Kadaster-gebruikers opgelet

Dinsdag 30 januari 2024

Maak jij gebruik van Mijn Kadaster Diensten, dan moet je vanaf 1 juli 2024 inloggen met eHerkenning. Dat geldt dus voor alle gebruikers, dus niet alleen de beheerders.

et inloggen met eHerkenning wordt verplicht voor alle gebruikers met toegang tot de volgende Mijn Kadasters-diensten:

  • Kadaster-on-line (KOL)
  • KIK inzage
  • Kadata Internet

Wat moet je doen?

1. Log in als beheerder in MijnKadaster.nl, ga naar "Beheer applicaties"

2. Staat in uw overzicht Kadaster-on-line, KIK Inzage en/of Kadata Internet ?
JA --> Alle gebruikers (waarbij deze diensten zijn geactiveerd) moeten eHerkenning hebben vanaf 1 juli 2024
NEE --> Alleen beheerders moeten verplicht eHerkenning hebben vanaf 1 juli 2024

ALTERNATIEF --> Vóór 1 juli zet u de volgende diensten uit voor alle gebruikers: Kadaster-on-line, KIK Inzage en Kadata. Dat kan in bovenstaand scherm.

Kadaster applicaties per gebruiker

Als je gaat naar pagina "Gebruikers" kun je diensten per gebruiker inschakelen of uitschakelen. De gebruiker kan dit zelf ook controleren. Selecteer een gebruiker en scroll naar beneden. Dan zie je de "schuifjes" zoals op onderstaand plaatje. Alleen beheerders kunnen dit aanpassen.

Meer informatie en hulp

Meer informatie lees je via dit LinkedIn bericht. Voor vragen neem contact op met jouw beheerder van Mijn Kadaster in jouw organisatie of de klantenservice van Kadaster via (088) 183 60 30

Yvonne de Rijck
Adviseur techniek vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 22 juli 2024
GVE workshop van vorstverlet naar waterballet

De laatste jaren ervaren we steeds meer de effecten van klimaatverandering. Neerslag te korten met als gevolg uitdroging van de grond en lagere waterstanden in watergangen, heftige kortstondige buien waarbij de rivier de Geul buiten haar oevers ging én nauwelijks meer een echte winter met vorst. Ook bij de aanleg van ondergrondse infrastructuur moeten we ons bewust zijn van weerrisico’s. Maar hoe doe je dat? Deze vraag stond centraal tijdens de GVE workshop op 27 juni 2024.

Donderdag 11 juli 2024
Vrijstelling op asbestinventarisatieplicht

Vanaf 1 augustus is er een vrijstelling op asbestinventarisatieplicht voor het gas en elektriciteitsnet van de regionale netbeheerders.

Donderdag 4 juli 2024
Opleiding Eerste Monteur Hoogspanning Transport gereed

Na een intensieve samenwerking tussen de netwerkbedrijven en aannemers werkzaam in de Hoogspanning, een aantal ROC’s en het SBB, presenteren wij met trots de nieuwe opleiding Eerste monteur Hoogspanning Transport (EMHT).