Logo Bouwend Nederland

Nu met gratis toegangsbadge naar de INTERMAT 2024

Maandag 18 maart 2024

Van 24 t/m 27 april 2024 is er weer een INTERMAT in Parijs. Dit is de internationale vakbeurs voor equipment en duurzame oplossingen voor de (infra)bouwsector. Duizend internationale exposanten presenteren er hun nieuwste machines en innovaties. Het centrale thema is duurzaamheid en emissieloos werken. Mis het niet en vraag nu al je gratis toegangsbadge aan.

Internationaal aanbod

Op de komende editie van de INTERMAT worden 1.000 exposanten verwacht uit veertig verschillende landen. Bekijk de exposantenlijst

Ook vinden er tijdens de INTERMAT talloze evenementen plaats, zoals de tweede editie van de World of Concrete Europe voor alle spelers in de betonsector en het buitenterrein met materieeldemonstraties. 

Reis en verblijf in Parijs

Met de Eurostar (voorheen Thalys) reis je snel en gemakkelijk naar de Franse hoofdstad, in slechts 3.18 uur vanaf Amsterdam (2.36 uur vanaf Rotterdam). Je bestelt je tickets op NS International. Daarnaast beschikt Parijs over een groot aanbod aan overnachtingsmogelijkheden.  

Meer weten?

Op de website van de beurs lees je meer over de voorbereiding van het beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst.

De gratis toegangsbadge vraag je hier aan.

In Nederland wordt de INTERMAT vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel.: 020-4620020, email: netherlands@promosalons.com). Hier kan je terecht met al je vragen. 

 

Pascal Kregting
Adviseur vakgroep bitumineuze werken en secretaris adviesgroep KOMAT
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 27 mei 2024
Emission-0 telt al ruim 400 emissievrije materieelstukken

Hoe mooi zou het zijn als we elektrisch materieel gaan delen zodat emissievrij werken voor iedereen betaalbaar is, dacht innovatiemanager Anne Koudstaal van Dura Vermeer. Inmiddels is deelplatform Emission-0 een feit. Hier kan je emissieloos bouw-, transportmaterieel en laadvoorzieningen uit heel Nederland huren en boeken. Met partners als Betuwewind, Ploegam en Van Oord is Dura Vermeer óók bezig om een landelijk dekkend netwerk van laadpleinen voor de bouw uit te rollen.

Vrijdag 24 mei 2024
Warmtemanifest: maak warmtenetten weer HOT

In de toekomst zal ongeveer een kwart tot dertig procent van de warmtevraag met duurzame collectieve warmtenetten worden ingevuld. Deze uitdagende stip aan de horizon kunnen we alléén bereiken, wanneer we constructief samenwerken aan dit gemeenschappelijke doel. Dat is de kernboodschap van het Warmtemanifest, dat gisteren op het Warmtenetwerk Jaarcongres werd overhandigd aan Caroline Kollau, Directeur Energiemarkt en plaatsvervangend DG Klimaat en Energie bij het ministerie van EZK. In het Warmtemanifest worden tien concrete voorstellen gedaan en een uitnodiging om deze samen met de warmtebedrijven, netbeheerders, de bouwsector en overige sectoren op te pakken.

Maandag 20 mei 2024
“Kom bewoners tegemoet bij aanleg warmtenetten”

Warmtenetten zijn in dichtbebouwde gebieden 30% goedkoper dan individuele warmtepompen als je naar de maatschappelijke kosten kijkt. Bovendien wordt het elektriciteitsnet met een warmtenet significant minder zwaar belast. Alleen komt het financiële voordeel momenteel niet bij huishoudens terecht. Dat blijkt uit onderzoek van Berenschot naar de situatie in Den Haag. NVDE, Stedin, Energiebeheer Nederland en Bouwend Nederland pleiten ervoor dat bewoners meer worden ondersteund.