Logo Bouwend Nederland

Test jij mee onze nieuwe module van de Digiscan Bouw

Donderdag 25 april 2024

We hebben samen met Techniek Nederland een nieuwe module ontwikkeld voor de digiscan. Deze nieuwe module toetst hoe goed jij digitaal samenwerkt in de keten en welke stappen je daarin mogelijk kan zetten. We vinden het fijn als je deze nieuwe module mee wil testen.

De Digiscan Bouw helpt je om te inventariseren waar jouw mkb-bedrijf staat als het gaat om digitalisering van je bouwproces, administratie en kwaliteitsborging. Samen met Techniek Nederland bereiden we nu dus een nieuwe module voor over digitaal samenwerken in de keten.

We hebben inmiddels een conceptversie van deze nieuwe module voor je klaarstaan.

Hier zie je op elke pagina een tekstvak met wat ruimte voor feedback. Die is van harte welkom. We zijn je reactie graag uiterlijk vrijdag 3 mei tegemoet.

De rapportage die je normaal ontvangt na het invullen van de vragen, zit trouwens nog niet in deze testversie.

Dennis Mollet
beleidsadviseur digitalisering

Gerelateerd nieuws

Woensdag 1 mei 2024
Je kan nu inschrijven voor de digiDare Award

Met de DigiDare Award vragen we aandacht voor succesverhalen van digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk.

Woensdag 24 april 2024
Contactgroep Digitalisering kijkt naar de toekomst van de sector, maar niet door een roze bril

De opkomst bij bijeenkomst van de contactgroep Digitalisering van donderdag 18 april was opvallend hoog. Een van de dingen die in Van der Valk hotel Deventer aan de orde kwamen, was namelijk AI, en veel professionals uit de sector zijn razend nieuwsgierig naar wat deze technologie voor de sector kan betekenen.

Dinsdag 23 april 2024
Jaarbeeld Ransomware 2023

In het recent gepubliceerde Jaarbeeld Ransomware 2023 komt een zorgwekkende trend naar voren. Maar liefst 58% van de organisaties die het slachtoffer werden van ransomware, had geen goede back-up procedures.