Logo Bouwend Nederland

Van harte welkom bij de KAM-bijeenkomsten in jouw regio

Maandag 13 mei 2024

Houd jij je bezig met veiligheid en arbozaken en wil je graag op een laagdrempelige manier kennis opdoen en bovendien vakgenoten ontmoeten? Kom dan vooral eens naar een van de KAM-bijeenkomsten in jouw regio. Tijdens deze bijeenkomsten komen inhoudsdeskundigen een presentatie geven of een praktische workshop geven, zoals dit jaar over verbindend adviseren.

Deze bijeenkomsten staan open voor alle KAM-medewerkers van alle bouw- en infrabedrijven die lid zijn van Bouwend Nederland. Via deze bijeenkomsten houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bouw je een goed netwerk van vakgenoten op om kennis en ervaringen uit te wisselen. Meestal zijn er twee tot drie bijeenkomsten per jaar, elke bijeenkomst duurt een paar uur.

Workshop verbindend adviseren

Komende tijd staat de workshop verbindend adviseren op het programma, verzorgd door Annemarie Timmermans:

Regio Oost: donderdag 23 mei

Regio Randstad Noord: dinsdag 4 juni  

Regio Noord: woensdag 12 juni  

Regio Randstad Zuid: donderdag 26 september

Regio Zuid: dinsdag 8 oktober  

Meer weten of aanmelden?

De KAM- bijeenkomsten worden georganiseerd door de beleidsadviseurs Sociale Zaken van de regio, bij hun kan je je ook aanmelden voor de KAM-groep in jouw regio:

Regio Oost: Mayra Schoolen, via m.schoolen@bouwendnederland.nl

Regio Noord: Kirsten Notenbomer, via k.notenbomer@bouwendnederland.nl

Regio Randstad Noord: Lenneke Neef, via l.neef@bouwendnederland.nl

Regio Randstad Zuid: Carina van der Tuijn, via c.vandertuijn@bouwendnederland.nl

Regio Zuid: Yvonne van Zijl, via y.vanzijl@bouwendnederland.nl

 

Christel Peppelenbos
Beleidsadviseur veiligheid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 30 mei 2024
6 juni: Werksymposium naar meer dagwerk in de infra

Veilig werken aan de weg zonder ongevallen: welke stappen kunnen we zetten. Hoe werken we vanaf de aanbesteding meer samen om het werk goed en veilig te organiseren. Wat zijn de dilemma’s. Tijdens een werksymposium op 6 juni zoeken ondernemers en Rijkswaterstaat samen naar oplossingen. Je bent van harte welkom!

Dinsdag 7 mei 2024
Lancering webtool constructieve veiligheid: Borgr

Tijdens het symposium van Kennisportaal Constructieve Veiligheid (KPCV) op 2 mei in Utrecht werd de nieuwe webtool Borgr met groot enthousiasme gelanceerd. Dura Vermeer heeft aan de wieg gestaan van dit product, dat zijn oorsprong heeft in het ongeval met het instorten van het tribunedak in aanbouw van stadion Grolsch Veste in 2011.

Vrijdag 26 april 2024
Op weg naar ViA: eis trede drie SCL per 1 juli 2026

Eerder vertelden we al dat de verzwaring van de ViA-eis naar trede 3 van de Safety Culture Ladder (SCL) is uitgesteld naar 1 juli 2026. Voordat dit wordt ingevoerd, zal de Governance Code voor de Bouw (GCVB) een aantal zaken nader onderzoeken en uitwerken.