Logo Bouwend Nederland

De 5 kernwaarden van Bouwend Nederland Telefonie

Donderdag 9 februari 2023

Heel simpel: Bouwend Nederland Telefonie zorgt dat jouw bedrijf bereikbaar is. Maar dan op een eigen, persoonlijke manier. We zijn open en eerlijk en delen graag onze kennis, zodat jouw bedrijf er écht beter van wordt. Om dit mogelijk te maken heeft Bouwend Nederland Telefonie vijf kernwaarden die we graag met je delen en waar je ons altijd aan mag houden.

1. Betrouwbaar, professioneel en persoonlijk

Als telecompartner van Bouwend Nederland worden we al 25 jaar vertrouwd door honderden ondernemers in de bouw en infra. Met die ervaring leveren we de beste oplossing. We behandelen jou zoals wij zelf ook behandeld willen worden: geen lange wachtrijen en keuzemenu’s. Je krijgt gewoon meteen iemand aan de lijn.

2. Flexibel

Flexibiliteit is belangrijk binnen de bouw- en infrasector. Heb je tijdelijk internet nodig op de bouwplaats? Geen probleem, regelen we! Hebben je medewerkers deze maand wat meer data nodig omdat ze veel op locatie zijn? Wij helpen je door snel op én af te schalen. Zo betaal je nooit voor wat je niet gebruikt.

3. Eerlijk en onafhankelijk advies

We zijn open en eerlijk. Dus ja, we vertellen het je ook als je elders beter af bent. We zijn niet afhankelijk van slechts één provider. Ons advies is daarom altijd onafhankelijk. Onze medewerkers delen graag hun kennis met jou en gaan met plezier op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.

4. Unieke prijsafspraken

Al 25 jaar bundelen wij onze krachten om nog betere prijzen te onderhandelen bij de grote internet en telecom providers zoals KPN en T-Mobile. Door onze collectieve inkoop bespaar je tot 25%. En onze goede klantenservice? Die krijg je er gewoon gratis bij!

5. Geen addertjes onder het gras

Wij bieden oplossingen waar we zelf gelukkig van worden. Onze vrienden bellen dus ook gewoon via ons. Wij doen geen loze beloftes, verkopen je geen onnodige extra’s en schrijven geen ellenlange contracten waar je niet meer onderuit komt. Bij alles wat we doen, kijken we of het slimmer, beter en vriendelijker kan.

De basis voor gelukkige klanten

Onze kernwaarden geven ons elke dag richting aan wat we doen. Dat doen we vol trots en met maar één doel: jou als gelukkige klant. Daag je ons uit om jou blij te maken met zakelijke telefonie, internet of VoIP? Plan dan snel een gratis adviesgesprek met een van onze experts. En nee, natuurlijk zit je nergens aan vast!

Adviesgesprek aanvragen

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 10 mei 2024
Met DICO naar een bijna ‘onbemande’ administratie

Lithos en PHB Bouw maken deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Waar de 50 medewerkers van Lithos zich vooral richten op nieuwbouw, houden de 100 medewerkers van PHB zich bezig met nieuwbouw, renovatie én restauratie. Beide bedrijven streven naar zo min mogelijk administratieve rompslomp, en daarin zijn ze met de DICO standaard goed geslaagd.

Woensdag 1 mei 2024
Je kan nu inschrijven voor de digiDare Award

Met de DigiDare Award vragen we aandacht voor succesverhalen van digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk.

Donderdag 25 april 2024
Test jij mee onze nieuwe module van de Digiscan Bouw

We hebben samen met Techniek Nederland een nieuwe module ontwikkeld voor de digiscan. Deze nieuwe module toetst hoe goed jij digitaal samenwerkt in de keten en welke stappen je daarin mogelijk kan zetten. We vinden het fijn als je deze nieuwe module mee wil testen.