Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoe gps buddy kan bijdragen voor de co2 reductie doelstellingen 2025

Hoe GPS-Buddy kan bijdragen voor de CO2 reductie - Doelstellingen 2025

Vrijdag 7 juni 2024

Het verminderen van CO2-uitstoot is een dringende noodzaak voor bedrijven wereldwijd. Voordeelpartner GPS-Buddy helpt leden hun milieudoelstellingen te bereiken met behulp van geavanceerde technologieën. Hier zijn de belangrijkste manieren waarop zij bijdragen aan CO2-reductie, met een focus op de doelstellingen voor 2025.

  • Route-optimalisatie:

De GPS-Buddy software optimaliseert routes om rijafstanden en brandstofverbruik te verminderen. Dit leidt direct tot minder CO2-uitstoot.

  • Monitoring van rijgedrag:

Door rijgedrag te monitoren en chauffeurs inzicht te geven, kunnen ze efficiënter rijden, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

  • Efficiënt fleet management:

Realtime tracking en gedetailleerde rapportages zorgen ervoor dat voertuigen optimaal worden ingezet, wat het aantal lege kilometers en daarmee de CO2-uitstoot verlaagt.

  • Onderhoudsplanning:

Data-analyse helpt bij het plannen van preventief onderhoud, waardoor voertuigen efficiënter draaien en onnodig brandstofverbruik wordt voorkomen.

  • Technologie en innovaties:

Door voortdurend nieuwe technologieën te integreren, zoals CANbus-data, verbetert de efficiëntie van jouw vlootbeheer en vermindert het de milieubelasting.

Meer informatie of vragen?

Wil je met onze partner GPS-Buddy sparren over hoe zij jou hiermee kunnen helpen, neem dan contact op met de collega’s van de afdeling ledenvoordelen via voordeel@bouwendnederland.nl of bel naar 079 325 166

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.