Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Leaseplan is nu ayvens

LeasePlan is nu Ayvens

Vrijdag 7 juni 2024

Per woensdag 5 juni zijn LeasePlan en ALD Automotive samen: Ayvens. Dat is niet zomaar. Want stilstaan, dat is niks voor ons. Wij willen vooruit. Samen kunnen we namelijk nog sneller en komen we nog verder.

Als Ayvens herdefiniëren wij de mobiliteit van morgen met oplossingen waar vandaag om vraagt. Zo maken we voor jou als klant mobiliteit duurzamer, makkelijker en beter met elke kilometer. 

De lancering van het nieuwe mobiliteitsmerk in Nederland volgt uit de overname van LeasePlan door ALD Automotive. Bij de internationale mobiliteitsaanbieder zijn in Nederland rond de 1.200 mensen werkzaam. Ayvens beheert in Nederland ruim 330.000 auto’s en is daarmee de grootste aanbieder van leasing, mobiliteitsadvies en ex-leaseauto’s.

Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit

De service die je gewend bent, blijft hetzelfde. Net zoals je leasecontract, de facturatie, My Fleet en je contactpersoon.

Hoe zit het met mijn leaserijders?

Ook voor je leaserijders blijft de service hetzelfde. Zij regelen zaken voor hun leaseauto zoals ze gewend zijn. Natuurlijk informeren we je leaserijders hier ook over, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Lees het persbericht

Event: Bedrijfswagen e-Xperience

Op 28 en 29 juni 2024 organiseren ALD Automotive | LeasePlan en ANWB de Bedrijfswagen e-Xperience. Jouw kans om een proefrit te maken in één of meerdere elektrische bedrijfswagens. Kom jij ook langs?

Meld je hier aan

 

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.

Donderdag 11 april 2024
Belastingregels voor bedrijfswagens veranderen in 2025.

Ondernemers die een nieuwe bedrijfswagen kopen, zijn nu nog vrijgesteld van Belasting op Personenauto’s en Motorvoertuigen (BPM). Vanaf 2025 gaan ondernemers ook BPM betalen, net als bij personenauto’s.

Maandag 11 maart 2024
Europees Parlement zet belangrijke stap voor nieuwe rijbewijsregels elektrische bussen

Het Europees Parlement stemde onlangs in met een nieuwe rijbewijsrichtlijn waarin is opgenomen dat elektrische bussen tot 4.250 kilo met een B-rijbewijs bestuurd mogen blijven worden. Dit zet de deur open voor nieuwe rijbewijsregels in Nederland.