Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Let op beperkte leveringsgarantie 2024 voor renault bedrijfswagens

Let op: Beperkte leveringsgarantie 2024 voor Renault Bedrijfswagens

Donderdag 13 juni 2024

Het aantal bestelde Renault bedrijfswagens door leden is dit jaar explosief gestegen. Vanuit de markt ziet Renault ook een grote vraag naar brandstof bedrijfswagens. Dit verhoogt de druk in de logistieke keten, van dealernetwerk tot ombouwers.

Deze toegenomen vraag houdt o.a. verband met de BPM aanpassing per 1-1-2025 wat vele duizenden Euro’s verhoging brengt bij de aanschaf van een bedrijfswagen. Wij raden je dan ook aan om indien gewenst, contact op te nemen met jouw Renault dealer om samen met jou een planning op te maken.

Renault Nederland garandeert de tijdige levering van jouw bedrijfswagen(s) vóór 01-01-2025 voor orderopdrachten tot en met woensdag 17 juli 2024.

Uitzonderingen:

  1. De leveringsgarantie geldt niet op de Trafic met dubbele cabine-uitvoeringen.
  2. De leveringsgarantie geldt niet op de Trafic met optie linker zijschuifdeur.

Voor vragen en verdere informatie staat jouw Renaultdealer voor je klaar om passende oplossingen te bieden.

Meer weten?

Heb je andere vragen of wil je graag meer weten over ons ledenvoordeel met Renault? Bel 079 3 252 166 of stuur een mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 juli 2024
Bestel jouw Shell pas nu nog eenvoudiger!

Voordelig tanken en/of laden bij alle Shell en Esso-stations

Maandag 1 juli 2024
Harbers tekent intentieverklaring verkeersveiligheid zware elektrische bussen

Demissionair minister Harbers van Infrastructuur & Waterstaat heeft samen met ons en andere brancheorganisaties een intentieverklaring om verkeersveiligheid te waarborgen ondertekend. Hierin staan afspraken om de veilige inzet van elektrische bussen tussen de 3.500 en 4.250 kg die met rijbewijs B bestuurd mogen worden te verbeteren.

Maandag 17 juni 2024
Terugkijken: webinar over werkgebonden personenmobiliteit informeert leden

Senior Adviseur Duurzame Mobiliteit, Maarten van Leeuwen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), heeft tijdens een interactief webinar tekst en uitleg gegeven over de nieuwe regeling 'Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM)'.