Logo Bouwend Nederland

Maak kennis met de werkwijze van Howden

Donderdag 9 mei 2024

Laat je adviseren door een expert van Howden

 

  • Verkennen, voorkomen en verzekeren
  • Met oog voor de mens
  • Dienstverlening met hoge klanttevredenheid

De bouw staat steeds meer onder druk. Risico’s, maatschappelijke problematieken en wet- en regelgeving maken het ondernemers in deze tijd alsmaar lastiger. Terwijl je bedrijf dagelijks bergen werk verzet gebeurt er van alles in de wereld waar je geen invloed op hebt. De gezondheid, veiligheid en (baan)zekerheid van je mensen is wel van grote invloed op de productiviteit. Daarom is het extra belangrijk om jouw bedrijf en mensen goed te verzekeren.

Waar je op kan rekenen

Howden is dé verzekeringspartner voor ondernemers in de bouw. Het bouwteam van de meest ervaren adviseurs is gespecialiseerd in risicobeheer voor bedrijven in deze sector. Daadkrachtige mensen met kennis en ervaring in de bouw en infra, die met je meedenken en handelen in elke levensfase van het bedrijf én elke fase van het bouwproces. Daar ben je van verzekerd, zodat er focus is op eigen daadkracht.

De aanpak

Ze verkennen, voorkomen en verzekeren, waar dit nodig is. En dat doen ze ook in die volgorde. De adviseurs bewaken de balans tussen de financiële continuïteit van jouw bedrijf en de kracht om risico’s te dragen. Ze kennen de belangen bij het beschermen van een goed imago rondom bouwtrajecten en weten welke commerciële belangen er spelen. Binnen die kaders richten zij de aanpak op risico’s binnen en buiten jouw organisatie. Maar ook op risico’s voor jouw mensen, Waar je op kunt rekenen zowel voor werknemers als bestuurders.

Met oog voor de mens

Bouwen is mensenwerk. Verzekeren is dat ook. Als partner staat Howden altijd naast de mens. Naast je, als vast aanspreekpunt voor advies. Maar zij zijn er ook voor jouw werknemers. Dat is belangrijk, want gezonde mensen die graag naar werk komen functioneren beter. En daar heb je als ondernemer baat bij. Om jou als werkgever te helpen een gezonde en veilige werkomgeving te creëren, verkennen ze samen de risico’s, voorkomen we onnodige schade en verzekeren ze datgene wat nodig is.

Verzekerd van:

  • Risico’s én oplossingen in kaart
  • Lokale en gespecialiseerde adviseurs voor bouw en infra
  • Dienstverlening met hoge klanttevredenheid binnen dit domein
  • Samen bouwen aan een gezonde en veilige werkomgeving
  • Bouwend Nederland Integraal Polis

Download de informatiekaart

Iets voor jouw bedrijf?

Maak nu een afspraak met een expert van Howden voor een vrijblijvend adviesgesprek via 079 3 252 166 of via voordeel@bouwendnederland.nl

 

BNL Ledenvoordeel

Gerelateerd nieuws

Donderdag 9 mei 2024
Sinterklaas in het voorjaar? Toegangsregelingen in bouwverzekeringen

In de schadepraktijk van de Bouwend Nederland Integraal Polis zien we nog regelmatig dat Bouwend Nederland-leden het hele jaar door Sinterklaas spelen. Dit speelt met name bij schades aan het werk die veroorzaakt zijn door derden zoals onderaannemers.

Donderdag 9 mei 2024
Nevenaannemers, vergeet ze niet vooraf aan te melden

Als hoofdaannemer zit je niet echt te wachten op nevenaannemers. Je mag al blij zijn als je een coördinatievergoeding krijgt, maar wordt wel afhankelijk van partijen die je niet altijd kent.

Maandag 22 april 2024
BNL Special Ledenvoordelen, Academy & Advies - Voorjaar 2024

De nieuwe editie van het BNL Special ledenservice magazine, voorjaar 2024, is uit. Vol met nieuws, ontwikkelingen en informatie over financiële ledenvoordelen, trainingen en adviesdiensten. Daarnaast komt een aantal lidbedrijven aan het woord over producten en diensten die zij bij/via ons afnemen.