Logo Bouwend Nederland

Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw beste bouwer van Nederland

Donderdag 8 februari 2024

In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is het Twentse Aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen opnieuw kampioen geworden van Nederland.

Vergelijkingswebsite bouwnu.nl maakt voor de achtste keer op rij Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het jaar bekend. De nieuwbouwers en verbouwers worden beoordeeld op hun prestaties, kwaliteit en service door hun eigen klanten, gedurende een jaar.

Terug naar erepodium

Directeur Fons Meijer nam namens Aannemersbedrijf Kuipers de prijs in ontvangst. En niet voor de eerste keer. In 2021 viel de eer voor het bedrijf uit Langeveen ook te beurt om zichzelf Beste Bouwer in deze categorie te noemen.
Het jaar erna stond het op de tweede plek, en nu dan weer op het erepodium.

Aandacht en zorg 

Hoe heeft de aannemer zich herpakt? “Door nog meer aandacht aan onze opdrachtgevers te geven. Dat is de kern. Het is bovendien onze slogan: ‘aandacht maakt alles mooier’. En dat blijkt uit reviews van onze klanten het geval.” De belofte van het bouwbedrijf is dat het ‘bouwt aan een mooi (t)huis’. “Ja, wij ontzorgen onze klanten voor en tijdens het bouwproces en zijn er ook voor ze na oplevering om te bespreken of alles naar wens is.
Onze benadering wordt beloond door onze klanten, die wij zien en benaderen als onze vrienden. We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding.”

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 8 mei 2024
Bouwbedrijf Van Dillen is 300 jaar oud: 'We zien onszelf als start-up'

Bouwbedrijf Van Dillen wordt al 300 jaar van vader op zoon overgedragen. "Tot de dag van nu hebben al die generaties zich aangepast aan de eisen van de tijd. Ik denk dat we daar als onderneming ook goed in zijn. We zijn er in ieder geval continu mee bezig. We zien onszelf nog altijd als start-up." Dat is het verrassende antwoord van directeur/eigenaar Cees van Dillen op de vraag naar het onderscheidende vermogen van het sinds 1724 bestaande bouwbedrijf.

Donderdag 2 mei 2024
Bleckmann Almelo schoolvoorbeeld van circulair logistiek vastgoed

Op 25 april bezochten de Twentse Bouw- en Infraleden het eerst aantoonbare circulaire logistiek bedrijfsgebouw van Nederland. De excursie werd afgewisseld door verschillende lezingen over de, historie, drijfveren en toekomstvisie van Bleckmann, over het verduurzamen van distributiecentra, het bouwen en realiseren van deze hal en de laatste ontwikkelingen over het inlenen van zelfstandigen zonder personeel.

Woensdag 1 mei 2024
RWU-index 1991 stopt per 1 januari 2025

Voor het verrekenen van prijswijzigingen tijdens de uitvoering van een project is in 1991 de Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw 1991 (RWU 1991) opgesteld. De Commissie Risicoregeling Woning- en Utiliteitsbouw heeft besloten om per 2025 te stoppen met de RWU-index 1991.