Logo Bouwend Nederland

Voorjaarsborrel bij Go Ahead Eagles in teken van bouwen, data en scoren

Woensdag 21 februari 2024

Het voorjaar breekt aan, niets ruikt lekkerder dan de geur vers gemaaid gras. Om dit te vieren nodigen we je graag uit voor de voorjaarsbijeenkomst op donderdag 14 maart vanaf 15:00 bij voetbalclub Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst. We mogen weer de wei in !

Altijd al willen ontdekken wat de raakvlakken zijn tussen voetballen, bouwen en scoren? We bespreken op deze dag belangrijke thema's zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. 

Kijkje in de keuken

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij Go Ahead Eagles en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. 

Programma

  • 15:00 Inloop
  • 15:30 Opening door voorzitter Peter Meerman
  • Lezing Benno Schildkamp
  • Rondleiding achter de schermen Adelaarshorst
  • Lezing Erwin Leurink
  • Diner
  • 20:00 Borrel

Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor leiderschap en teambuilding als hét voorbeeld voor de MKB’er in Nederland. Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Erwin Leurink

Erwin is geboren en getogen in Deventer en helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld. Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen. Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Locatie

WeMessage Cafe
Vetkampstraat 1
7416 WK Deventer 

Wil je ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan aan via deze link.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 23 mei 2024
Standaarden en unieke innovaties besproken in Brabant in Zeeland

Dinsdag 14 mei kwamen weer zo’n 25 leden van Zeeland en Brabant Mid-West samen om ervaringen over digitalisering uit te wisselen. Er waren dit keer een aantal sprekers uitgenodigd.

Woensdag 22 mei 2024
Minder uren werken, meer plezier, hetzelfde salaris bij Hegeman

Wie wil dat nou niet: 36 uur per week werken en betaald krijgen voor 40. Hegeman Holding in Nijverdal stapte begin vorig jaar in overleg met de OR - en in navolging van IJsland - over op een kortere werkweek tegen hetzelfde salaris. Wat blijkt, het welzijn van de medewerkers verbeterde en het korte verzuim nam drastisch af bij een gelijkblijvende productie. Directeur Frank Hegeman vertelt hoe. "Het werkt twee kanten op: medewerkers hebben tijd om tot rust te komen en wij hebben gemotiveerd personeel."

Dinsdag 21 mei 2024
Haalbaarheidsonderzoek IT-blauwdruk bouwcombinaties positief

Bouwbedrijven die vaak samenwerken in bouwcombinaties hebben behoefte aan een generieke, voorspelbare aanpak voor de inrichting van de ICT-omgeving. Zij hebben hiervoor contact gezocht met Bouwend Nederland. Zo kan de blauwdruk sectorbreed worden ontwikkeld. Het haalbaarheidsonderzoek is nu afgerond. Kenan Tupkovic van BAM en Martin Mouton van TBI vertellen er meer over, ook namens Dura Vermeer, Heijmans, Van Oord en VolkerWessels.