Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Voorjaarsborrel bij go ahead eagles in teken van bouwen data en scoren

Voorjaarsborrel bij Go Ahead Eagles in teken van bouwen, data en scoren

Woensdag 21 februari 2024

Het voorjaar breekt aan, niets ruikt lekkerder dan de geur vers gemaaid gras. Om dit te vieren nodigen we je graag uit voor de voorjaarsbijeenkomst op donderdag 14 maart vanaf 15:00 bij voetbalclub Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst. We mogen weer de wei in !

Altijd al willen ontdekken wat de raakvlakken zijn tussen voetballen, bouwen en scoren? We bespreken op deze dag belangrijke thema's zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. 

Kijkje in de keuken

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij Go Ahead Eagles en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. 

Programma

  • 15:00 Inloop
  • 15:30 Opening door voorzitter Peter Meerman
  • Lezing Benno Schildkamp
  • Rondleiding achter de schermen Adelaarshorst
  • Lezing Erwin Leurink
  • Diner
  • 20:00 Borrel

Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor leiderschap en teambuilding als hét voorbeeld voor de MKB’er in Nederland. Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Erwin Leurink

Erwin is geboren en getogen in Deventer en helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld. Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen. Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Locatie

WeMessage Cafe
Vetkampstraat 1
7416 WK Deventer 

Wil je ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan aan via deze link.

Jorrit van Ommen
Verenigingsmanager Regio Oost
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 25 juli 2024
Oost aan de slag met de ontwikkeling van je medewerkers

De bouwsector staat bekend om zijn dynamiek en constante ontwikkeling. In deze snel veranderende industrie is het essentieel dat bedrijven en hun werknemers zich blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren. Regio Oost heeft hierop ingespeeld en een workshop georganiseerd die is gericht op de leercultuur binnen de sector.

Maandag 22 juli 2024
Technodiscovery brengt techniek dichter bij jongeren

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers is groter dan ooit, aar hoe maak je het personeel van de toekomst enthousiast voor techniek? In Ede, midden in de Foodvalley, plant het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery het zaadje van techniek al jaren bij basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 én docenten.

Maandag 22 juli 2024
Buitenlandse bouwers leren taal én vak in Oost

De komende jaren moeten in Nederland bijna een miljoen woningen gebouwd worden, maar goede vakmensen zijn schaars. Daarom zijn arbeidsmigranten hele waardevolle krachten voor de bouwsector. Een aantal medewerkers van Heutink Bouwgroep volgt een traject bij het Deltion College waarin ze zowel gerichte vakkennis opdoen als hun beheersing van de Nederlandse (bouw)taal verbeteren. Daardoor worden ze breder inzetbaar.