Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bouwbedrijf spruit bv viert 50 jarig jubileum

Bouwbedrijf Spruit bv viert 50-jarig jubileum

Dinsdag 4 juni 2024

Bouwend Nederland Regio Randstad-Noord feliciteert de directie en alle medewerkers van bouwbedrijf Spruit van harte met dit prachtige jubileum!

Op 6 mei 1974 schreef Ad Spruit zich in bij de Kamer van Koophandel en startte hij zijn timmerbedrijf. Nu 50 jaar later is Bouwbedrijf Spruit uitgegroeid tot een solide en allround bouwbedrijf met een vast team vakmensen en is het bedrijf een begrip in de regio. Een 50-jarig jubileum, dat moet gevierd worden.

Familiebedrijf

Wat begon met het timmeren van vogelhuisjes, tuinhuizen en trappen groeide al snel door naar een volwaardig bouwbedrijf. Nieuwbouw, aanbouw en verbouw voor de particuliere en zakelijke markt, de diversiteit aan bouwprojecten breidde snel uit. Van jongs af aan hebben zoons Rudi en Peter al veel zaterdagen en vakanties op de bouwplaats gewerkt, maar vanaf 1997 kwam Rudi officieel in dienst en in 2001 ook Peter. De twee zoons werden in de loop der tijd mede-eigenaar van het bedrijf, zodat Ad een stapje terug kon doen. Maar Ad, die dit jaar de mooie leeftijd van 75 bereikt, is nog altijd actief in het familiebedrijf.

Blijven meebewegen

In 50 jaar is er veel gebeurd. Het bouwbedrijf is blijven meebewegen met deze veranderingen. Een mooi voorbeeld hiervan was het gebruik van kunststof kozijnen in de bouw. Al in 1985 ontwikkelde het bedrijf zich als een specialist in kunststof kozijnen en bleef zich verdiepen in de laatste ontwikkelingen hierin. En dat geldt voor veel facetten binnen de nieuwbouw en verbouw. Door de diversiteit aan kunde binnen het bedrijf had het bouwbedrijf steeds de mogelijkheid om zich aan te passen en te innoveren.

Regionaal sterk

In iedere wijk in de regio heeft het bouwbedrijf wel iets gedaan. Een aanbouw, een dakkapel of een huis gebouwd. Door veel tijd en energie in service en nazorg te steken, zorgt het bouwbedrijf dat mensen tevreden zijn en terugkomen. Zo houden zij de werkregio klein en is het eenvoudig om even langs te gaan bij een klant. Voor de vakmensen buiten is het fijn dat ze bijna nooit ver hoeven te rijden naar een werk. Ad Spruit: ‘We zijn altijd sterk geweest in het meedenken met onze klanten, meebewegen met de markt en we zijn altijd kwaliteit blijven leveren. Daardoor kunnen we rekenen op een vaste klantenkring en hebben we ons ook in moeilijke tijden staande gehouden.

Jubileumactiviteiten


Het 50-jarig jubileum wordt gevierd met een feestdag en een bedrijfsuitje. En wie jarig is trakteert! Daarom wordt er op verschillende zorg- en vrijwilligerslocaties in Montfoort deze week taart uitgedeeld. Ad, Peter en Rudi gaan op verschillende adressen langs om mensen van deze organisaties te verrassen.

Op naar de toekomst


In 2023 is de bedrijfshal aan de Aardvletterweg uitgebreid met de naastgelegen bedrijfshal. Met deze extra ruimte, een goed team aan vakmensen en een 3de generatie Spruiten die geregeld in de werkplaats te vinden is, is het bedrijf klaar voor de toekomst. Klaar om een sterk en no nonsens bouwbedrijf te blijven voor klanten met grote en kleine bouwprojecten.

 

 

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 12 juni 2024
Ook de 9e Bouw Inspiratiedag is een daverend succes

Meer dan 600 leerlingen van diverse basisscholen kwamen er vrijdag 7 juni op de Onderwijsdag van de Bouw naar de Bouw Inspiratiedag in Ede. Het was de 9e keer dat de Bouwinspiratiedag werd georganiseerd en ook deze editie was weer een enorm succes.

Maandag 10 juni 2024
Noord-Holland maakt van regiodag een bruisend minifestival

Met een heel divers programma en ruim 120 zeer tevreden deelnemers beleefde Regio Randstad Noord donderdag 30 mei een zeer geslaagde regiodag Noord-Holland. Het evenement in Alkmaar was gezellig en informatief.

Donderdag 6 juni 2024
Contactgroep Digitalisering leert verander-tips en tricks

Veranderingen doorvoeren in een bedrijf is lastig. Ook, of misschien wel vooral, als het om digitalisering gaat. Hoe je dat het beste aanpakt werd uitvoerig besproken tijdens de bijeenkomst van de contactgroep Digitalisering Regio Randstad Noord van maandag 3 juni bij Van der Valk Oostzaan.