Logo Bouwend Nederland

ESPEQ viert met trots haar 40-jarig bestaan

Woensdag 10 april 2024

Op donderdag 4 april vierde ESPEQ met trots haar 40-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1984 zijn er bij ESPEQ duizenden leerlingen opgeleid en begeleid naar een loopbaan in de bouw.

Daarmee is ESPEQ al vier decennia een belangrijke leverancier van nieuwe vakkrachten voor met name de bouw- en schildersbranche. 

Meer dan 80 procent van alle opgeleide timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinaal houtbewerkers en schilders zijn hun carrière begonnen bij ESPEQ. Dit indrukwekkende resultaat kon alleen worden bereikt door de samenwerking met de bedrijven in de regio.

Ter ere van dit jubileum organiseerde ESPEQ een speciaal evenement. Genodigden werden getrakteerd op een interactieve lezing door ‘Tis hier geen hotel’ over werken met de pubers van deze tijd en een optreden van het kijkcijferkanon Victor Mids van Mindf*ck.

Wij feliciteren de directie en alle medewerkers van EspeQ van harte met dit prachtige jubileum!

Vivianne Hahn
Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt - Regio Randstad Noord
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 29 april 2024
Boeiende bijeenkomst in de bollenstreek voor Infraplatform

Infraplatform Randstad Noord sloeg donderdag 25 april twee vliegen in een klap. Bij lidbedrijf AW-Groep in Hillegom werd de ledenvergadering gecombineerd met interessante en informatieve presentaties. Duurzaamheid was de rode draad.

Woensdag 24 april 2024
Uitnodiging Bouwfestival 30 mei Alkmaar

Meld je nu aan voor het Bouwfestival op 30 mei in Hal25 in Alkmaar. Met sprekers, workshops, rondleiding bouwplaats, racen, gratis ritjes met elektrische bussen, foodtrucks, zanger, etc.

Dinsdag 23 april 2024
Ooms Bouw & Ontwikkeling viert hun 111-jarig jubileum

Op zaterdag 20 april vierde Ooms Bouw & Ontwikkeling haar 111-jarig bestaan. Tijdens de spetterende feestavond werden medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bekenden van het bedrijf meegenomen in de rijke historie van het toonaangevende lidbedrijf uit Scharwoude.