Logo Bouwend Nederland

Ooms Bouw & Ontwikkeling viert hun 111-jarig jubileum

Dinsdag 23 april 2024

Op zaterdag 20 april vierde Ooms Bouw & Ontwikkeling haar 111-jarig bestaan. Tijdens de spetterende feestavond werden medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en bekenden van het bedrijf meegenomen in de rijke historie van het toonaangevende lidbedrijf uit Scharwoude.

Al 111 jaar is Ooms Bouw & Ontwikkeling een echt familiebedrijf en een begrip in Noord-Holland en daarbuiten. Tijdens de feestavond werd via een spectaculaire lasershow de geschiedenis van het bedrijf in beeld gebracht, vanaf de oprichting in 1913 door Jan Ooms Pzn. tot aan nu waarin Piet-Jan Ooms de scepter zwaait. Victor Mids (Mindf*ck) nam de aanwezigen mee in een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. Ook niet onbelangrijk, er werd ook nog “even” € 25.000,- opgehaald voor Prosperity Community, een organisatie die wereldwijd bomen plant op de armste, ontboste locaties. Met het bedrag vele kunnen bomen worden geplant!

 

Wij feliciteren de directie en alle medewerkers van Ooms Bouw & Ontwikkeling van harte met dit prachtige jubileum!

Mona Veld
Regiosecretaresse
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Maandag 29 april 2024
Boeiende bijeenkomst in de bollenstreek voor Infraplatform

Infraplatform Randstad Noord sloeg donderdag 25 april twee vliegen in een klap. Bij lidbedrijf AW-Groep in Hillegom werd de ledenvergadering gecombineerd met interessante en informatieve presentaties. Duurzaamheid was de rode draad.

Woensdag 24 april 2024
Uitnodiging Bouwfestival 30 mei Alkmaar

Meld je nu aan voor het Bouwfestival op 30 mei in Hal25 in Alkmaar. Met sprekers, workshops, rondleiding bouwplaats, racen, gratis ritjes met elektrische bussen, foodtrucks, zanger, etc.

Dinsdag 16 april 2024
Uitnodiging bijeenkomsten bouw bij het Bouwlab Haarlem

Schrijf je in voor deze bijeenkomsten over modulair bouwen en circulariteit