Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bijeenkomst netcongestie en aansluitproblematiek

Bijeenkomst Netcongestie en aansluitproblematiek

Maandag 8 juli 2024

Afgelopen donderdag 4 juli kwamen leden van Regio Randstad Zuid bijeen in het Kabeldistrict in Delft. Na een rondleiding over dit bijzondere terrein, startte de bijeenkomst bij Loft Studio Delft.

Huub Halsema, Regionaal omgevingsmanager bij TenneT opende de middag met een presentatie over de oorsprong en werkzaamheden van Tennet in Zuid-Holland. Daarna kwam Marnix Brongers, Adviseur Duurzame Leefomgeving en Energietransitie, aan het woord over netcongestie, impact en handelingsperspectief. De middag werd afgesloten door Jan Kets om leden te informeren over de inzet van Bouwend Nederland op dit onderwerp. Daarna ontstond een boeiende discussie in de zaal. 

We sloten de bijeenkomst af met een lokaal gebrouwen biertje in de zon op het terras van Delftse Stadsbrouwerij de Koperen Kat. 

Hartelijk dank aan alle leden die aanwezig waren bij deze middag. 

Laurine van Baal
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 10 juli 2024
Projecten voor versnelling gevraagd!

Vanuit de regionale versnellingstafels in Zuid-Holland worden leden van Bouwend Nederland opgeroepen om hun vastlopende projecten in te dienen bij de regionale versnellingstafels. Doel is het versnellen van betreffende projecten en inzichtelijk maken welke knelpunten voortgang vooral belemmeren.

Dinsdag 9 juli 2024
WKB Begeleidingstraject

Sinds 1 januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) van kracht. Deze wet heeft grote consequenties voor de organisatie van de kwaliteitsborging bij alle bouw- en infrabedrijven.

Maandag 8 juli 2024
Team RRZ fietst Tour de Bouw

Op donderdag 27 juni heeft het team Regio Randstad Zuid samen met enkele bestuurders uit onze regio de Avondetappe van de Tour de Bouw gefietst. Tour de Bouw is een initiatief van Bouw Klik met als doel geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. De tocht gaat langs bouwplaatsen van deelnemende bouwbedrijven in de regio Leiden. Totaal is er dit jaar een prachtig bedrag van € 97.500 opgehaald door alles deelnemers aan deze editie van Tour de Bouw. Dank aan de sponsoren van het BNL team! Volgend jaar zijn wij er weer mee, doe jij dan ook mee?