Logo Bouwend Nederland

Goed bezochte ALV afdeling Duin- en Rijnstreek

Maandag 18 december 2023

Op 29 november kwam een veertigtal enthousiast leden van de afdeling Duin&Rijnstreek bij elkaar in het Naturalis Museum in Leiden. Een aantal maakten gebruik om vooraf aan de bijeenkomst nog door het museum te lopen.

Yvonne van der Hulst, voorzitter, heette iedereen welkom, gaf een korte terugblik op het afgelopen jaar en droeg Alex de Jong (Van Eijk Milieu en Infra) voor als nieuw bestuurslid. Dit werd met een applaus bekrachtigd.
Danielle Brink vertelde over het Jaarplan 2024 en alle activiteiten die op stapel staan. Aansluitend kreeg Ruben Heezen (beleidsmedewerker BNL) het woord en vertelde over de lobby vanuit Bouwend Nederland in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen en hoe deze wordt voortgezet in de formatie.
Na de pauze was het tijd voor gastspreker Jaap Bressers, die de aanwezigen inspiratie meegaf om nog meer uit je werk en het leven te halen en hoe je met kleine dingen, ook als leider, zelf het verschil kunt maken.
Na afloop, werd onder het genot van een drankje en hapje, nagepraat in de mooie architectonische omgeving van Museum Naturalis.

Daniëlle Brink
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 5 april 2024
Verbindend samenwerken Regiodag Randstad-Zuid 2024

Verbindend samenwerken, een betere samenwerking tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en nieuw partners. Weet jij hoe je klanten écht aan je bedrijf kunt verbinden? Hoe je slim verbindend samenwerkt met je (keten)partners en opdrachtgevers? En hoe (ver)bind je je mensen blijvend aan je bedrijf? De Bouw &Infra staan voor grote uitdagingen die met minder mensen gedaan moeten worden. Dat vraagt slim verbindend samenwerken. Met je ketenpartners, je opdrachtgevers, concullega’s en je eigen mensen. Maar hoe doe je dat? Kom op donderdag 23 mei 2024 naar de Regiodag bij Beeld & Geluid in Den Haag en ervaar hoe je die verbindende samenwerking kunt vormgeven.

Woensdag 13 maart 2024
Hollandia maakt van de Bewust Veilig Dag een Veiligheids-feestje

Veiligheid is ‘serious business’, weten ze bij Hollandia. Het hele jaar door werkt het bedrijf aan een veilige werkomgeving en aan veiligheidsbewustzijn bij de medewerkers. Op de Bewust Veilig Dag wordt het thema wat luchtiger aangepakt. Een bewuste keuze; Hollandia heeft namelijk net trede 4 van de Veiligheidsladder bereikt en dat moet uiteraard gevierd worden.

Dinsdag 12 maart 2024
Bouwvrouwen in Zuid-Holland beleven sportieve dag bij ADO Den Haag

Op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, organiseerde regio Randstad Zuid in het Bingoal Stadion van ADO Den Haag de Bouwvrouwendag. Veertig enthousiaste dames, werkzaam in alle facetten van de bouw en infra, werden ontvangen in het stadion dat voor de gelegenheid op alle billboards het Bouwvrouwenlogo toonde.