Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Team rrz fietst tour de bouw

Team RRZ fietst Tour de Bouw

Maandag 8 juli 2024

Op donderdag 27 juni heeft het team Regio Randstad Zuid samen met enkele bestuurders uit onze regio de Avondetappe van de Tour de Bouw gefietst. Tour de Bouw is een initiatief van Bouw Klik met als doel geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. De tocht gaat langs bouwplaatsen van deelnemende bouwbedrijven in de regio Leiden. Totaal is er dit jaar een prachtig bedrag van € 97.500 opgehaald door alles deelnemers aan deze editie van Tour de Bouw. Dank aan de sponsoren van het BNL team! Volgend jaar zijn wij er weer mee, doe jij dan ook mee?

Het team RRZ heeft de Avondetappe gefietst  langs de deelnemende bouwlocaties van veel onze leden. Wonen, werken en recreëren worden met deze fietstochten prachtig verbonden. Daarnaast hebben we ons ingezet om samen met de andere deelnemers om donaties op te halen voor het Prinses Maxima Centrum Foundation. 

Daar werd de cheque met het prachtige totaalbedrag van € 97.500 uitgereikt aan het Prinses Maxima Centrum.
Ons team heeft € 2.955,00 opgehaald, mede dankzij veel giften van de Bouwend Nederland collega’s. Heel veel dank aan jullie allen.

Daniëlle Brink
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 10 juli 2024
Projecten voor versnelling gevraagd!

Vanuit de regionale versnellingstafels in Zuid-Holland worden leden van Bouwend Nederland opgeroepen om hun vastlopende projecten in te dienen bij de regionale versnellingstafels. Doel is het versnellen van betreffende projecten en inzichtelijk maken welke knelpunten voortgang vooral belemmeren.

Dinsdag 9 juli 2024
WKB Begeleidingstraject

Sinds 1 januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) van kracht. Deze wet heeft grote consequenties voor de organisatie van de kwaliteitsborging bij alle bouw- en infrabedrijven.

Maandag 8 juli 2024
Bijeenkomst Netcongestie en aansluitproblematiek

Afgelopen donderdag 4 juli kwamen leden van Regio Randstad Zuid bijeen in het Kabeldistrict in Delft. Na een rondleiding over dit bijzondere terrein, startte de bijeenkomst bij Loft Studio Delft.