1. Home
  2. Nieuws
  3. Team rrz fietst tour de bouw

Team RRZ fietst Tour de Bouw

Maandag 8 juli 2024

Op donderdag 27 juni heeft het team Regio Randstad Zuid samen met enkele bestuurders uit onze regio de Avondetappe van de Tour de Bouw gefietst. Tour de Bouw is een initiatief van Bouw Klik met als doel geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. De tocht gaat langs bouwplaatsen van deelnemende bouwbedrijven in de regio Leiden. Totaal is er dit jaar een prachtig bedrag van € 97.500 opgehaald door alles deelnemers aan deze editie van Tour de Bouw. Dank aan de sponsoren van het BNL team! Volgend jaar zijn wij er weer mee, doe jij dan ook mee?

Het team RRZ heeft de Avondetappe gefietst  langs de deelnemende bouwlocaties van veel onze leden. Wonen, werken en recreëren worden met deze fietstochten prachtig verbonden. Daarnaast hebben we ons ingezet om samen met de andere deelnemers om donaties op te halen voor het Prinses Maxima Centrum Foundation. 

Daar werd de cheque met het prachtige totaalbedrag van € 97.500 uitgereikt aan het Prinses Maxima Centrum.
Ons team heeft € 2.955,00 opgehaald, mede dankzij veel giften van de Bouwend Nederland collega’s. Heel veel dank aan jullie allen.

Daniëlle Brink
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Donderdag 17 oktober 2024
Versnellingstafels organiseren dag van de projectenplanning

De Versnellingstafel Holland Rijnland organiseert op 8 november een Hacketon, een dag van de Projectenplanning voor plannen in Holland Rijnland regio (Leidse regio en bollenstreek). Bouwend Nederland roept ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers op zich aan te melden met hun projecten. Op dezelfde dag vindt ook de lancering van de PoP Challenge vanuit Versnellingstafel regio Rotterdam plaats.

Donderdag 17 oktober 2024
Kom 5 november kijken naar werken met Waterstof

Ook benieuwd hoe je zero-emissie met waterstof werkt in de GWW? Op 5 november stellen Hoogheemraadschap van Rijnland en Verboon Maasland hun project open om in de praktijk te laten zien hoe je met waterstof aan de slag kunt zijn.

Dinsdag 24 september 2024
SER-toolbox helpt bij verplichte rapportage diversiteit in de top

Bedrijven, die verplicht zijn om te rapporteren, hebben tot en met 31 oktober a.s. gelegenheid om in het SER Diversiteitsportaal te rapporteren over hun ambities en plannen van aanpak voor een evenwichtiger man-vrouwverhouding in de (sub)top.