Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Wkb begeleidingstraject

WKB Begeleidingstraject Regio Randstad Zuid

Dinsdag 9 juli 2024

Sinds 1 januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) van kracht. Deze wet heeft grote consequenties voor de organisatie van de kwaliteitsborging bij alle bouw- en infrabedrijven.

Regio Randstad Zuid organiseert in samenwerking met de Bouwend Nederland Academy het Wkb-begeleidingstraject. Wij bieden de gelegenheid, samen met collega bedrijven, jezelf goed voor te bereiden op de Wkb.

In vijf e-learningmodules en drie interactieve classroomsessies bieden we je stapsgewijze ondersteuning bij de implementatie van de Wkb binnen jouw bedrijfsvoering.

Na het volgen van het Wkb begeleidingstraject heb je:

  • Kennis van de hoofdlijnen van de Wkb en de Wkb-wegwijzer.
  • Inzicht in de impact van de Wkb per processtap voor je eigen bedrijfsvoering.
  • Een actiegericht plan om binnen het eigen bedrijf de Wkb te implementeren.
  • Voldoende kennis om aan de slag te gaan met een Wkb-(proef)projecten.

Reserveer je plek via onderstaande link en start op 10 september in Zoetermeer.

WKB Begeleidingstraject Regio Randstad Zuid - Aanmelden (aanmelder.nl)

Laurine van Baal
Verenigingsmanager Regio Randstad Zuid
E-mailadres

Gerelateerd nieuws

Woensdag 10 juli 2024
Projecten voor versnelling gevraagd!

Vanuit de regionale versnellingstafels in Zuid-Holland worden leden van Bouwend Nederland opgeroepen om hun vastlopende projecten in te dienen bij de regionale versnellingstafels. Doel is het versnellen van betreffende projecten en inzichtelijk maken welke knelpunten voortgang vooral belemmeren.

Maandag 8 juli 2024
Team RRZ fietst Tour de Bouw

Op donderdag 27 juni heeft het team Regio Randstad Zuid samen met enkele bestuurders uit onze regio de Avondetappe van de Tour de Bouw gefietst. Tour de Bouw is een initiatief van Bouw Klik met als doel geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum. De tocht gaat langs bouwplaatsen van deelnemende bouwbedrijven in de regio Leiden. Totaal is er dit jaar een prachtig bedrag van € 97.500 opgehaald door alles deelnemers aan deze editie van Tour de Bouw. Dank aan de sponsoren van het BNL team! Volgend jaar zijn wij er weer mee, doe jij dan ook mee?

Maandag 8 juli 2024
Bijeenkomst Netcongestie en aansluitproblematiek

Afgelopen donderdag 4 juli kwamen leden van Regio Randstad Zuid bijeen in het Kabeldistrict in Delft. Na een rondleiding over dit bijzondere terrein, startte de bijeenkomst bij Loft Studio Delft.