Afbeelding Ontmoet hein

Ontmoet hein

Kom naar het hein-event!

Wat zou hein zeggen?

We horen het steeds vaker in de bouw: 'Nu laat ik mijn hein horen!' of 'Dat is een guus…'. Wie zijn die hein en guus eigenlijk en wat hebben ze op jouw werk te zoeken? Dit is je kans om kennis te maken met het gedachtegoed dat de bouw steeds een beetje veiliger maakt. Bouwend Nederland organiseert zes Ontmoet hein®-events op locaties verspreid over het land. Tijdens een intrigerend gedachtenexperiment maak je tijdens het event kennis met hein® en hoor je hoe je collega's in hun werk écht wat hebben aan dit fenomeen.

Ontmoet hein!

Gratis voor leden van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland gelooft in de kracht van hein. Samen met jou en hein willen we de bouw veiliger maken. Daarom bieden we je het gratis Ontmoet hein-event aan.

Dit is dé kans om kennis te maken met het gedachtegoed dat de bouw steeds veiliger maakt. Bovendien krijg je een gratis proefpakket mee.

  • Woensdag 15 september: Bouwhuis, Zoetermeer
  • Donderdag 16 september: Fletcher Jagershorst, Leende
  • Maandag 20 september: Fletcher Stadspark, Bergen op Zoom
  • Woensdag 22 september: Van der Valk, Breukelen
  • Woensdag 29 september: Van der Valk, Groningen-Hoogkerk
  • Donderdag 14 oktober: Van der Valk, Deventer

Vaste tijdstippen: 14.30 – 18.00 uur. Uiteraard hanteren we een coronaprotocol. Daardoor zijn er een beperkt aantal plaatsen per bijeenkomst. Wees er dus snel bij!

Aanmelden

Aanmelden kan door je naam en voorkeurslocatie te mailen naar dit e-mailadres. Dan hoor je snel of er nog plaats is op jouw voorkeurslocatie.
   

Training en abonnement 50% korting

Je kan je ook inschrijven voor de training van BNL Academy en hein: acht dagdelen, vanaf november. Je leert werken met hein én het gedachtegoed duurzaam te borgen. Tegelijkertijd sluit je een abonnement af met Heijneman Advies, waarmee je de mogelijkheid krijgt om het gedachtengoed in je eigen bedrijf uit te rollen. Hierop geldt 50% korting voor leden!

Kun je niet? Blijf op de hoogte!

Kun je op geen van de zes bovengenoemde data, maar wil je wel graag een event bijwonen? Stuur dan een mail aan Reina Uittenbogaard. We kijken wat we voor je kunnen doen. Bij voldoende animo kunnen we extra events organiseren.
   

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Reina Uittenbogaard of jouw contactpersoon bij Bouwend Nederland.

Over hein

hein gelooft erin dat mensen het goede willen doen. Alleen is de praktijk weerbarstig en zijn er heel veel redenen om dat niet te doen. Dat kan vervelende consequenties hebben. hein® zorgt ervoor dat mensen anders leren kijken naar hun eigen gedrag en dat van de mensen om hen heen. Ook in uitdagende situaties. Ze komen tot inzichten en gaan vaker de juiste dingen doen.

Waarom? Omdat hein ook het goede wil doen, maar wel op een leuke manier! hein reduceert botsingen van ego's en leert lachen om de rechtvaardiging van ‘verkeerde’ keuzes. Als mensen eenmaal voelen dat ze zichzelf voor de gek houden, dan kunnen ze dat gedrag steeds moeilijker volhouden. Zo leidt hein op een intuïtieve manier tot blijvende verbetering - op het werk en privé. Meer informatie vind je ook op veiligmethein.nl