Logo Bouwend Nederland
 1. Home
 2. Over ons
 3. Partners

Word onze partner

Naast leden hebben we ook partnerschappen, speciaal voor toonaangevende organisaties uit de bouw-en sector keten of andere relevante sectoren. We kennen drie soorten partners: ledenvoordeelpartner, netwerkpartner en strategisch partner. De een bied een product of dienst aan, de ander neemt deelt voor kennis en uitbreiding van netwerk of neemt deel aan de lobby. Ontdek welk partnerschap bij jou past!

Bied je product of dienst aan als ledenvoordeelpartner

Heb je een product of dienst wat van toegevoegde waarde is voor onze leden? Word dan ledenvoordeelpartner! Bied jouw product of dienst via ons marketingplatform aan als ledenvoordeel voor onze ruim 4.600 leden. 

Samen maken we afspraken over de voordelen die jou product of dienst heeft voor onze leden. Dit kunnen financiële voordelen zijn, bijzondere voorwaarden of uitstekende condities. 

Hoe word je een ledenvoordeelpartner?

 • We bekijken samen of je voldoet aan de criteria per ledenvoordeel.
 • Je bedrijf is in geval van een markttoets als beste deal voor onze leden naar voren gekomen.
 • Het ledenvoordeel sluit aan op de bedrijfsvoering van onze leden en draagt bij aan de ledenbinding.

 

Als ledenvoordeelpartner gaan we samen een duurzame relatie aan. Hierbij kijken we continue of jouw product of dienst aansluit bij de behoefte van onze leden. Als ledenvoordeelpartner werk je landelijk, met genoeg capaciteit om geïnteresseerde leden optimaal te bedienen.

Iets voor jou? Neem dan contact op met Roeland. 

Profiteer als netwerkpartner

Met ruim 4.600 aangesloten leden zijn we dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Onze leden werken nauw samen met verschillende (keten)partners - zoals accountants- en administratiekantoren, fabrikanten of softwareleveranciers – voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ben jij een van die organisaties? Word dan netwerkpartner en profiteer van voordelen. 

Jouw voordelen op een rij

 • Profiteer van scherpe tarieven van een selectie van onze financiële ledenvoordelen.
 • Gratis telefonisch advies door onze eerstelijns adviesdienst.
 • Toegang tot de online dienstverlening op het besloten deel van Bouwendnederland.nl.
 • Altijd op de hoogte van het laatste bouw- en infranieuws.

Wat betaal ik als netwerkpartner?

Het tarief voor het netwerkpartnerschap is afhankelijk van je omzet. De abonnementsgelden verdien je gedeeltelijk terug door gebruik te maken van ledenvoordelen. Dit zijn de tarieven van het netwerkpartnerschap:

 • €750 bij een omzet tot €4 miljoen per jaar
 • €1.500 bij een omzet van €4 tot €25 miljoen per jaar
 • €2.500 bij een omzet van €25 miljoen of meer per jaar

 

Iets voor jou? Download dan onderstaand aanmeldformulier.

Interessant voor netwerkpartners

Download

Innoveer mee als strategisch partner

Wil jouw organisatie leren, groeien en een belangrijke rol spelen bij het innoveren van de bouw- en infrasector? Word dan strategisch partner. 

Als strategisch partner breng je kennis in, haal je kennis op en werk je gericht en intensief aan je eigen netwerk. Voor minimaal drie jaar ga je een duurzame relatie aan en profiteer je van exclusiviteit op één van onze speer- of aandachtspunten.

De voordelen voor jouw organisatie

 • Maak gebruik van verschillende diensten en producten van Bouwend Nederland. Aangevuld met op maat ontwikkelde projecten en evenementen, vastgelegd in een activiteitenprogramma als basis voor de samenwerking.
 • Breid je netwerk binnen de bouw- en infrasector uit met belangrijke contacten.
 • Link Bouwend Nederland aan je organisatie voor een sterke merkbeleving.
 • Beweeg (bij specifieke gevallen) mee op de lobby van Bouwend Nederland.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze partnerschappen? Neem dan contact op met Roeland Contzé, manager partners.