Logo Bouwend Nederland
  1. Home
  2. Over ons
  3. Werken bij
  4. Bouwend nederland als werkgever

Bouwend Nederland als jouw werkgever

Ontdek onze bedrijfscultuur, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de pluspunten van een carrière bij Bouwend Nederland.

Ontdek de dynamiek van de bouw- en infrasector

De bouw- en infrasector maakt, onderhoudt en verduurzaamt bijna alles wat je om je heen ziet. Of het nu gaat om een brug, spoorverbinding, elektriciteitskabel of groene woonwijk, de bouw maakt het! Bouwend Nederland is de brancheorganisatie voor deze dynamische sector. We werken voor ongeveer 4.800 aangesloten bedrijven en zijn daarmee de grootste werkgeversorganisatie in de bouw- en infra. Dit doen we met 140 enthousiaste professionals vanuit Zoetermeer, vijf regiokantoren in Nederland en een vestiging in Brussel. De onderwerpen waarmee we ons bezighouden zijn talrijk en uitdagend. Je bent van harte welkom!

Kerntaken

De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice. Als je bij ons werkt, lever je een belangrijke bijdrage aan één of meer van deze kerntaken. Dat doe je volgens onze kernwaarden professionaliteit, klantgerichtheid, samenwerken en passie & plezier.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Bouwend Nederland verdien je een goed salaris. Daarnaast krijg je maar liefst 35 vakantiedagen per jaar als je 5 dagen in de week werkt. Fulltime is bij ons 38,75 uur per week, maar parttime werken is ook mogelijk. In de dure decembermaand krijg je nog een eindejaarsuitkering van 5%. Met een individueel keuzebudget heb je de mogelijkheid vakantiedagen te kopen of verkopen of extra pensioen te sparen. In onze pensioenregeling betaal je een eigen bijdrage van 5%. Bij ons ben je daarnaast goed verzekerd. Van je duurzame inzetbaarheidsbudget van EUR 300 per jaar kun je bijvoorbeeld een (deel van je) sportabonnement betalen of een cursus fotografie volgen.

Je krijgt een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer of kilometers. Met je mobiliteitskaart reis je voor woon-werkverkeer 2de klas. Voor alle zakelijke ritten kun je in de 1e klas coupé gaan zitten. Ook kun je hiermee reizen met de bus, tram of metro of je pakt eenvoudig een OV-fiets. Is het voor de functie noodzakelijk om veel te reizen, dan bieden wij een elektrische leaseauto.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Als je bij Bouwend Nederland komt werken, krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je deelnemen aan talloze projecten en er is veel ruimte om opleidingen en trainingen te volgen.

Flexibel werken

Bij Bouwend Nederland kun je thuis of op locatie werken en je uren flexibel indelen. Samen met je leidinggevende bespreek je jouw urenindeling. We stellen zoveel als mogelijk faciliteiten ter beschikking voor het goed inrichten van een thuiswerkplek.

Gezelligheid

Als netwerkorganisatie vinden we onderling contact belangrijk. Daarom organiseren we met enige regelmatig informele borrels en personeelsbijeenkomsten om gezellig bij te praten.

Diversiteit in bedrijf

Bouwend Nederland is medeondertekenaar van het Charter Diversiteit. Je bent welkom ongeacht waar je vandaan komt en hoe je in het leven staat. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en wat jij kan bijdragen aan onze organisatie..

Kom je bij ons werken?

Deel je ons enthousiasme voor de bouw en infra en zoek je een nieuwe uitdaging in je carrière? Bekijk dan snel ons vacatureaanbod!

Meer weten over werken bij Bouwend Nederland?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een functie bij Bouwend Nederland? Neem dan contact op met onze HR afdeling.

Stuur een bericht

Afdeling HR