Financiële ledenvoordelen header

Financiële ledenvoordelen

Door gebruik te maken van de ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. 79% van de leden maakt gebruik van de ledenvoordelen. 52% hiervan realiseert zelfs meer korting dan dat aan contributie wordt betaald en verdient dus op het lidmaatschap. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij ook weten of je jouw contributie kan terugverdienen en hoe je méér uit je lidmaatschap haalt? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken. Neem contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.

Wim Schaak, adviseur dienstverlening bij Bouwend Nederland

Benieuwd naar de ervaringen van je collega's?

Bekijk onze rekenvoorbeelden

Zeer complete en heldere uitleg

Wim heeft zeer duidelijk uitgelegd wat Bouwend Nederland de leden biedt. Een mooie uitleg ook wat waar te vinden is op de website.

Manon Schotmeijer
Abro Projectafbouw

Een erg verhelderend gesprek

Ik ben erg blij dat ik een afspraak heb gehad met Bouwend Nederland. In een korte tijd kon Wim alles uitleggen wat voor ons bedrijf van pas zou komen.

Ties van Hapert
Noble Bouw

Zeer prettig en informatief

Prettig en informatief gesprek. maar ook persoonlijk gerelateerd. Zeker aan te bevelen. Wij zijn zeer tevreden.

Roy Offermans
Bouwbedrijf Offermans

Altijd op de hoogte van het laatste voordeelnieuws?

Meld je aan voor de ledenservice nieuwsbrief