Ongevallenverzekering

Met dekking tijdens de werkuren en in de privétijd van jouw personeel

  • Lage premie van € 5,- per persoon per jaar
  • Geen uitsluiting gevaarlijke sporten als amateur
  • 24-uurs aanvulling op de cao-BTER ongevallenregeling, dus geen dubbele dekking

Let op:

Het Bestuur van Bouwend Nederland heeft de samenwerking met Aon per 31 december 2023 beëindigd. Dit betekent dat dit ledenvoordeel niet meer beschikbaar is na 31 december 2023.

 

Een uitgebreide ongevallenverzekering met dekking voor jouw personeel tijdens de werkuren en in de privétijd? Dan is deze verzekering in de Bouwend Nederland mantel de oplossing voor jou!

Deze ongevallenverzekering biedt je medewerker een 24-uurs uitbreiding en keert uit in geval van overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval, ter aanvulling op de cao-BTER. Hierdoor is er dekking voor een ongeval dat tijdens je bedrijfsvoering of in het verkeer of in privétijd plaatsvindt. Dat vergroot de kans dat een werknemer na zijn ongeval maximaal inzetbaar blijft en helpt bij het beheersen van de verzuim- en arbeidsongeschiktheidskosten.

Samenwerking met Aon

Voor dit ledenvoordeel werken wij samen met verzekeringsmakelaar Aon.

Deze verzekering is exclusief beschikbaar voor leden van Bouwend Nederland. 

De voordelen op een rij

  • Verzekerde bedragen conform de cao-ongevallenregeling: € 25.000,- bij overlijden en € 50.000,- bij blijvende invaliditeit.
  • Geen uitsluiting gevaarlijke sporten als amateur.
  • Er geldt een minimumpremie van € 100,- per bedrijf / per jaar.
  • Lage premie van € 5,- per persoon per jaar.

Goed om te weten

Bijzonderheden

  • 24-uurs aanvulling op de cao-ongevallenregeling, dus geen dubbele dekking. 
  • Deze uitkering is bedoeld voor de opvang van de eerste kosten, maar biedt geen volledige bescherming tegen de risico’s die je werknemers lopen.

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurance-managers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch  ondernemerschap.