Trainingsoverzicht Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

Afbeelding Trainingsoverzicht Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

Vanaf 1 januari 2022 wordt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) ingevoerd. Deze wet heeft grote consequenties voor de organisatie van de kwaliteitsborging bij alle bouw- en infrabedrijven.

Ben je al bekend met de Wkb, of wil je je net gaan verdiepen in de nieuwe wet? We bieden je drie verschillende manieren om je, waar je ook staat, te helpen met de implementatie van deze nieuwe wet binnen jouw bedrijfsvoering.

Je bent een kwaliteitsfunctionaris, projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder, directeur of manager van een bouw- of infrabedrijf (klein, midden en middelgroot). 

Wat bieden we je?

Afhankelijk van de hoeveelheid informatie en begeleiding die je nodig denkt te hebben, bieden we je drie mogelijkheden.

  1. De Wkb Wegwijzer is een online handboek waarin stapsgewijs de impact van de Wkb op jouw bedrijfsvoering wordt uitgelegd. Met behulp van de handige checklists kun je zelf aan de slag.
  2. De basistraining 'Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen', waarin je leert wat de Wkb inhoudt. Ook kun je vragen stellen aan een kwaliteitsborger.
  3. In het Wkb Begeleidingstraject (beschikbaar vanaf april) krijg je in zes e-learningmodules stapsgewijze ondersteuning bij de implementatie van de Wkb binnen jouw bedrijfsvoering. Je krijgt daarnaast drie interactieve classroomsessies van een ervaren en deskundige trainer. N.B. de content van de basistraining en toegang tot de Wkb Wegwijzer zijn inbegrepen.
    Wil je je al aanmelden voor dit traject? Mail dan naar academy@bouwendnederland.nl of bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy, 06 83 52 32 31. 

Kostenoverzicht

We hanteren verschillende prijzen voor leden en niet-leden van Bouwend Nederland. De prijzen zijn exclusief btw.

Overstappen naar Wkb Begeleidingstraject

Heb je na het volgen van de basistraining 'Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen' of na het doornemen van de Wkb Wegwijzer behoefte aan meer informatie en ondersteuning? Je krijgt € 200,- korting op het Wkb Begeleidingstraject als je eerder de Wkb Wegwijzer of de basistraining hebt gevolgd.

Als lid van Bouwend Nederland betaal je dan € 1099,- in plaats van € 1299,- voor het complete Wkb Begeleidingstraject. Let op: je hebt in dit geval de basistraining of toegang tot de Wkb Wegwijzer al betaald. De kosten hiervoor krijg je niet terug.

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op