Basistraining Social Media

Wil je met social media aan de slag en weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is onze e-learning een goed startpunt.

  • Vergroot je zichtbaarheid op social media
Afbeelding Basistraining Social Media

Facebook, LinkedIn, Twitter: je hebt het ongetwijfeld weleens voorbij zien komen of van gehoord. Deze socialmediaplatformen kunnen zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw bedrijf. Wil je met social media aan de slag en weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is onze e-learning een goed startpunt.

Wat leer je?

Zichtbaar zijn op social media is voor bouw- en infrabedrijven steeds belangrijker. In deze training leer je hoe je daarmee een goede start maakt. Je leert wat social media is, welke socialmediaplatformen er zijn, wat de verschillen tussen deze platformen zijn, hoe je een account aanmaakt, hoe je je eerste bericht plaatst, de terminologie en krijg je praktische tips voor jouw bericht.

Voor wie is deze training interessant?

Je bent communicatiemedewerker, administratief medewerker, marketingmedewerker en/of in een andere functie (mede)verantwoordelijk voor het beheer van socialmediakanalen. In je functie ben je het aanspreekpunt voor het verzamelen of het maken van content en je maakt de vertaalslag naar het plaatsen van berichten op social media.

Programma

Het programma bestaat uit vier delen. Om te beginnen leer je het wat en hoe van social media. Vervolgens ga je de diepte in voor Facebook, Twitter en LinkedIn. Per deel krijg je instructies, ondersteund door video's, handleidingen, stappenplannen en tips.

Lesmateriaal

Door middel van een persoonlijke inlogcode kan de deelnemer het elektronisch lesmateriaal raadplegen. Dit kan tot 12 maanden nadat de deelnemer voor de eerste maal inlogt. Na die periode van 12 maanden vervalt het recht van de deelnemer om kennis te nemen van het elektronisch lesmateriaal en is Bouwend Nederland Academy niet langer verplicht het lesmateriaal aan de deelnemer ter beschikking te stellen. 

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Esther Zeemeijer

Opleidingscoördinator