BIM en virtueel bouwen (e-learning)

De e-learning 'BIM en virtueel bouwen voorziet je van alle relevante informatie die jou en je werknemers in staat stelt om te kiezen of je in de toekomst vol wilt inzetten op BIM.

Afbeelding BIM en virtueel bouwen (e-learning)

De wereld verandert als een speer op technologisch gebied. Steeds meer bedrijven in de bouwsector maken gebruik van digitale hulpmiddelen zoals BIM. Als mkb’er in de B&U wil je graag meegaan met deze evolutie, maar je hebt te weinig tijd om je hierin te verdiepen. Schrijf je dan nu in voor deze online training en leer waar en wanneer het jou uitkomt wat BIM kan betekenen voor jouw bedrijf!

Moet ik als onderneming al instappen in de digitale/BIM-bus? Moet ik überhaupt instappen? Wat voegt het precies toe, en wat is BIM eigenlijk? Allemaal terechte vragen waar veel kleine en middelgrote ondernemers me zitten. Het antwoord op de eerste en tweede vraag van mkb-ers die wel al instapten is eenduidig: het vergt wel wat van je bedrijf maar het is zeer zeker de moeite waard!

De E-learning 'BIM en virtueel bouwen voorziet je van alle relevante informatie die jou en je werknemers in staat stelt om te kiezen of je in de toekomst vol wilt inzetten op BIM. Van werken met digitale ontwerpen tot het voorbereiden en uitvoeren in het mkb, je leert het allemaal in deze online training.

Wat leer je?

  • Inzicht in hoe BIM een rol speelt binnen jouw bedrijf en wat dit voor verschillende functies betekent.
  • Meerwaarde van BIM voor je klanten.
  • Inzicht in wat werken met BIM betekent voor derde partijen waar je mee samenwerkt.
  • De nodige kennis en handvatten om gesprekken met aanbieders van BIM-oplossingen (zoals software aanbieders) te voeren.

Voor wie?

Je bent een eigenaar of manager van een bedrijf in de B&U die graag wil weten wat het nieuwe werken met BIM inhoudt. Of je bent een medewerker die dagelijks te maken heeft met werkvoorbereiding, inkoop, (detailuitwerking) ontwerp, calculatie en verkoop. Met andere woorden: je voert dergelijke taken uit, maar je hebt te weinig tijd om je uitgebreid te verdiepen in de nieuwe werkelijkheid van digitaal werken en BIM.

Duur van de training

Je kunt deze e-learning op jouw eigen tempo doorlopen, gemiddeld genomen duurt het 8 uur om de volledige training af te ronden. Te allen tijden kun je de cursus verlaten en terugkomen wanneer het jou uitkomt. De voortgang wordt automatisch bijgehouden dus zodra je opnieuw inlogt kan je gewoon verder gaan waar je gebleven was.

Voorkennis

Omdat deze training je juist kennis laat maken met BIM, heb je geen specifieke voorkennis nodig voor het volgen van deze training.

Lesmateriaal

Door middel van een persoonlijke inlogcode kan de deelnemer het elektronisch lesmateriaal raadplegen. Dit kan tot 12 maanden nadat de deelnemer voor de eerste maal inlogt. Na die periode van 12 maanden vervalt het recht van de deelnemer om kennis te nemen van het elektronisch lesmateriaal en is Bouwend Nederland Academy niet langer verplicht het lesmateriaal aan de deelnemer ter beschikking te stellen.

Vragen? Stel ze gerust.

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Esther Zeemeijer

Opleidingscoördinator