Incompany

Van omgaan met zzp’ers tot ketenaansprakelijkheid en van veiligheid op de bouwplaats tot energiezuinig bouwen. Bouwend Nederland Academy biedt een breed trainingsaanbod gericht op actuele thema’s voor de bouw- en infrasector. Maar wat als je als bedrijf liever een incompanytraining op maat wilt organiseren voor je werknemers? Dat kan natuurlijk ook! 

Samen met jou bespreken we graag de praktische details van de incompanytraining en welke thema's je graag aan bod wilt laten komen. We stellen dan een gepersonaliseerd programma op. Dit stemmen we opnieuw met jou af zodat de juiste vakkennis en praktische handvatten besproken worden tijdens deze incompanytraining.

Onze incompany trainingen worden beoordeeld met:

Op basis van eigen case BENG criteria uitgelegd!

Het was een heel leerzame dag waaraan veel collega’s hebben deelgenomen. In de praktijk merk je ook dat er minder afzeggingen zijn omdat het op kantoor plaatsvindt en ze een vertrouwdere omgeving waarderen. Om de theorie zo goed mogelijk te vertalen naar de praktijk, hebben we zelf een case voorgesteld, namelijk de Lunet. Een bouwproject dat helemaal voldoet aan de BENGcriteria. Onze trainer legde alle theorie uit aan de hand van deze case.

Martin van Lambalgen
Aannemersbedrijf Van Zoelen B.V.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over een incompanytraining en hoe we dit voor jouw bedrijf kunnen samenstellen? Bel dan naar 079 3 252 159 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag meer informatie op!