Incompany trainingen

Maatwerk gericht op actuele thema’s voor de bouw- en infrasector

Afbeelding Incompany trainingen

Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere collega’s in jouw bedrijf behoefte aan dezelfde kennis of vaardigheden? Dan is een incompany training erg geschikt.

Als je meerdere medewerkers tegelijk wilt laten trainen, is een incompany traject een goede oplossing. Een incompany training of opleiding van de Bouwend Nederland Academy sluit perfect aan op jouw bedrijf, leerwensen en doelen, zonder dat je hiervoor apart ontwikkelkosten betaalt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit jouw bedrijf en onze kennis van de bouw- en infrasector kunnen we specifieke uitdagingen aanpakken.

Voordelen van een incompany training

  • Je bepaalt zelf de datum en locatie van de training;
  • Het is voordeliger, omdat je meerdere medewerkers tegelijkertijd kunt trainen en geen kosten hebt voor een externe locatie;
  • Geen extra reistijden, dus minder 'verloren' arbeidsuren;
  • Ruimte voor maatwerk, met praktijkvoorbeelden afgestemd op jouw bedrijf;
  • Teamontwikkeling: laat medewerkers met en van elkaar leren.

Populaire incompany trainingen

Onder andere deze trainingen verzorgen wij regelmatig als 'incompany' bij bouw- en infrabedrijven.

Daarnaast kunnen wij ook diverse andere trainingen als maatwerk voor jouw organisatie uitvoeren.

Interesse in een incompany training?

We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden en praktische details van een 'incompany'. Vul het formulier in dan nemen we snel contact met je op. Of bel zelf naar 079-3252 133.

 

Neem contact met mij op

Twijfel je nog?

Andere bedrijven beoordelen onze incompany trainingen met een:

Op basis van eigen case BENG criteria uitgelegd

Het was een erg leerzame dag waaraan veel collega’s hebben deelgenomen. In de praktijk merk je ook dat er minder afzeggingen zijn omdat het op kantoor plaatsvindt en ze een vertrouwde omgeving waarderen. Om de theorie zo goed mogelijk te vertalen naar de praktijk, hebben we zelf een case voorgesteld, namelijk de Lunet. Een bouwproject dat helemaal voldoet aan de BENGcriteria. Onze trainer legde alle theorie uit aan de hand van deze case.

Martin van Lambalgen
Aannemersbedrijf Van Zoelen B.V.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een incompany training en hoe we dit voor jouw bedrijf op maat kunnen samenstellen? Bel dan naar 079-3252 133 of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag